IRC-Galleria

SuccesspuccessPerjantai 12.06.2009 05:39

Vierailtiin Topin kanssa Sataman yössä ja oltais haluttu (tai minä) mennä kattomaan hirviöbändi Apulannan heavykonserttoa, mutta joku ääliö oli keksiny että se maksaakin 12e ja alueelle on pääsy kielletty alle 18-vuotiailta. Paatuneet nuorisorikolliset tappaja-topi ja jyystäjä-jarppa päättivät ottaa haasteen vastaan ja tunkeutua pääkalloalueelle laittomin keinoin.
Tuota pikaa löysimmekin pettämättömän porsaanreiän, jonka kautta oli mahdollista tunkeutua kielletyn aitauksen sisäpuolelle. Kiipesimme läheisen varastokatoksen päältä muurin toiselle puolelle ja pääsimme ehkäpä keikan parhaille paikoille seuraamaan hienoa esitystä! Oltiin paikalla ainakin viis minuuttia, mutta sitten meidät yllätti virtsaamassa ollut ruma, kalju järjestyksenvalvoja, joka kehoitti ystävällisesti meitä poistumaan: "VÄHÄN ÄKKIÄ VITTUUN SIELTÄ!!""#!!1!!" >:(
Tehtävämme oli kuitenkin siinä vaiheessa suoritettu ja se keikka olikin ihan paska, ei haluttu nähdä enempää joten haihduimme paikalta ilman vasta-argumentteja.

"Integer vitae sceleriscue purus"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.