IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

..Torstai 11.10.2007 22:55

johan on taas tullut viikolle pituutta.
tiistaina sain vihdoin ja viimein lohkomisluvat kunnalta meirän määräalalle. ensikertaa sellaisen nähneenä tulikin yllätyksenä, jotta lohkominen voidaan suorittaa vain sillä ehdolla, jotta myö luovutaan rakennusoikeuksista. vaikka ei tässä mittään olekkaan suunniteltu rakennettavaks, niin luvatut 500 neliön rakennusoikeuden menettäminen tuntuu silti kohtuuttomalta.
toisaalta, tuon hemmetin maapalan saaminen ommiin nimmiin on ollut niin kivinen taival, jotta ehkä tappelen vain jatkossa nyt sitte maanmittauslaitoksen kanssa, ettei ennää tarttisi pyöriä ympyrää mäntsälän kunnan kanssa. helkkari..
kuluthan on melko makoiset, joten lohkomisen jäläkeen mahdetaan olla pitkällä nälkäkuurlla ja mun sotavarastoni appeilla vain.
muutenkin ketuttaa tämänpäiväinen katastusreissu rellulle. no eihän se mennyt läpi kuitennaan, ja korjauskuluja nyt tullee ja uusinta katastuksia. pöh:P

tiituli on aivan hullulla tuulella. juoksee pitkin seiniä ja hyökkäilee läppärin takaa:D hullunkiilto silmissä ja huhhuh..

yaya avasi simmunsa maanantaina:) tätä se äidinvaistojen ylisurraaminen teettää, jotta päivittäin pittää käyrä kuvia kahtomassa ja jottain.. ostin vielä pikkuiselle jo talvivaatetustakin päälle kun kylmät ilmat tullee:) halvemmalla olisi kai päässyt leikkaamalla säärystimiin jaloille vain reijät ja sujauttaa vuffe sinne, mutta eihän se käy ei, kn mami tahtoo pikkuiselle vain parastaan, hehheh..

pitäisi varmaan viettää enempi aikaa ihmisten kanssa ja harrastaa enempi tuota sosialisointia muutenkin kuin vain töissä. tuntuu jotta mökkihöperyys yllättää raskaantyön raatajankin.
eipä sitä tiijä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.