IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

[Ei aihetta]Maanantai 10.11.2008 11:35

Note to self: Kännykkää kannattaa myös vilkaista silloin tällöin. :) Ei vasta illlalla puoli kahdentoista aikaan.

Soitin just opolle ja TAAKKA ON POISTUNUT HARTEILTANI. Mä sain sen historiannumeron vaikka sitä ei vielä näy tuolla ja aaaaah itkahdin äsken hetkisen kun oon niin helpottunut.

Nyt pitää hakea jostain sellanen hiton lakki josta äiti on viimeiset kaks viikkoa pajattanut lähes joka kerta kun mä vaan NÄEN sen. Kai niillä nyt tyyliin Sokoksella on niitä lakkeja siellä kuitenkin syksynkin ylioppilaita varten, varsinkin kun aikuislukiostakin valmistuu ihmisiä. Ja luulis että niitä ois vähintään jossain varastossa sitte. Käyn varmaan huomenna kysymässä ku käyn koulullaki. ....Hei hei vapaapäivä, tosin. 8D Mut ei se mitään. Oon tästä historian arvosanasta niin onnellinen että voisin TANSSIA~

Olin nimittäin jo alkanut pohtia, mitä mä sanon äidille jos sitä numeroa ei tuu. "Äiti... en mä pääsekään ylioppilaaksi vielä." Sit ois pitäny ilmottaa kaikille sukulaisille ja yyyyh.

Aijoo, ja kuvisdiplominkin vois hakea huomenna. 8) Sain siitä VITOSEN. (asteikolla 1-5, tietysti.) Olin ihan liikuttunutjärkyttynyt ku kuviksenope kertoi sen mulle joskus aiemmin.

No niin.

To do:
- hae yo-lomakejuttu
- osta yo-lakki
- varaa kampaaja
- käy kirjastossa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.