IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 21:37

AIJOO :DDDDDDDDDD ja me tehtiin maailman hienoin lumiukko isosporukalla sunnuntaina ku oli hetki vapaa-aikaa. Se näytti peace-merkkiä sormilla. :)

lauantaina ku piti mennä nukkumaan ni kerroin Tiinalle ja Katjalle jutun siitä Naarilan kummituksesta joka jättää verisiä jalanjälkiä (mua muuten vähän harmittaa vielkin ettei tehty sillä kesäkolmosella sillon joskus sata vuotta sitten sitä että oltais kerrottu riparilaisille se kummitusjuttu ja sit yöllä käyty tekemässä jalanjälkiä käytäville). Me oltiin jo aiemmin ulkoilun aikana ihmetelty et miks tuulikaapissa on vielä niin monet kengät vaikka kaikkien pitäis olla ulkona, ja tultiin siihen tulokseen Tiinan ja Katjan kanssa, että joku on siepannut pari leiriläistä ja lukinnut ne johonkin kaappiin. Sit me keksittiin kummitusjutun jälkeen että se Naarilan kummitushan ne kaappasi! Aamulla pohdittiin vielä että mitä kummitukset syö. Katja oli sitä mieltä että porkkanoita, ja loogistahan se on, kun miettii että kummitusten pitää nähdä pimeässä ja että lumiukoilta aina viedään nenät.

"Tiina, laitaksä nä veisukirjat laatikkoon ku mul ei oo käsii!"

NOTE: Älkää ikinä, IKINÄ pitäkö rukousnauhaa ranteessa vesilasisketsin aikana. 8) Mä sain krusifiksin kämmeneeni aika kipeästi. Siitä tuli verta aika paljon...


Tänään oli taas semmoset kevyet kaheksan ja puol tuntia töitä. 8) Jalkoja särkee kivasti, etenkin kun jostain puoli viidestä eteenpäin oli ihan järkyttävä ruuhka ja juoksin edestakasin keittiössä kaks ja puoli tuntia ihan putkeen. Mut ihan hyvin se meni.

Huomenna onneks vapaata, ja perjantainakin lyhyt päivä. Ja sit lauantaina Ida ja Enmi tulee dankettamaan. <3 Pitänee muistaa käydä noutamassa Lindan tanssimatto tänne...


Mua kyl hymyilytti tänään paljon töissä ku mietin Hetaliaa. Varsinkin Venäjää ja Latviaa ja Liettuaa ja Viroa. Ja sitä yhtä kappaletta jossa Viro huutaa "RAIBISUUUUU" silleen ihanasti. x'D Ku Latvian nimi on Raivis.


Aattelin ehkä tehdä jotain mun tukalle lähiaikoina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.