IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

cupcake failTiistai 01.12.2009 17:48

Mun pitää oikeest ostaa semmonen silikoninen muffinssivuoka-asia.

C U P C A K E F A I L

Ekaks mul ei ollu punasta maitoa. Tai oli, mut päivämäärä siinä oli 21.11. Ja margariiniaki oli vaan ehkä puol desiä, ku tarttin kaks. Juoksin kaupasta hakemaan.

Unohdin eka leivinjauheen taikinasta ja lisäsin sen vast siinä vaiheessa ku kaikki muu oli jo valmista ja oisin just ruvennu heittämään sitä taikinaa niihin ISOIHIN AMERIKKALAISIIN vuokiin.

Tein kaksinkertasen annoksen taikinaa... yks avuton muffini jäi ylimääräkseks, ni juoksin sit hakemaan viel purkillisen säilykekirsikoita et saisin tehtyy VIEL yhen annoksen.

Sillä aikaa ku juoksin Siwaan toista kertaa ni se eka pellillinen oli uunissa ja ku tulin takasin ni ne pursus jotenki tosi mielenkiintosesti ulos vu... vu... vuoistaan. Niitä ei enää pystyny oikeen pelastamaan... mut ne on kyl hyviä silti. :'D

Tokan annoksen tein aika hätäsesti, mut kaiken muistin laittaa mukaan ja laitoin uuninki fiksusti 225 asteeseen 200 sijaan. Tuli täydellisiä. <3

Nyt sekotin sit sen tomusokeritahnan valmiiks ja sain siitä vaaleenpunasesta just semmosta ällösöpöä, mut sit tajusin et asdlkhf en mä voi vielä TEHDÄ näillä mitään ku noiden muffinien pitäis eka jäähtyä vähän ettei tää tahna sula siihen ja leviä ympäriinsä. Ja ku enhän mä voi laittaa niit jääkaappiinkaan jähmettymään ennenku muffinit on jäähtyny.

Nyt ne on tuolla sitte avonaisen ikkunan ääressä oottamassa, ja sokeritahna jähmettyy huvikseen tiskipöydällä.

Jää nähtäväksi että miten mä onnistun feilaamaan ton kuorrutuksen ja koristelun... :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.