IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

Dataan kaupungilta!Tiistai 12.01.2010 16:44

Omgomg onpa tää hurjaa 8DDD

Venailen et Linda tulee kaupungil ni istun ny kahvilas ja siemailen namiteetä ja dataan Vauvalla. <3 Vauvan eka kerta kaupungilla. :D

Sini oli uutenavuotena sitä mieltä et mun pitäis nimetä Vauva virallisesti, ettei Vauva kelpaa nimeks. Kuulemma kaikilla tärkeillä laitteilla pitää olla nimi. :D Mä onnistuin jotenki nimeemään vanhan koneeni X-Y:ksi tossa joku aika sitte. Periaatteessa se on niiku Äksy mut... joo. Oon tosi ovela.

Sdsfkhs miksei se paketti vois tulla jo!? Laskeskelin sen mun edellisen tilauksen saapumisajasta (sehän lähetettiin jouluaattona ni siin oli kaikki mahdolliset pyhät välissä) et tää paketti saattais tulla ens viikolla. 8D

Sit se pitää piilottaa ettei Heini vaan näe mitä hankin sil synttärilahjaks. :D Ja sen ois paras olla hankkimatta semmosta ite ittelleen tässä kahen viikon aikana!

Miks tätä teetä ei enää löydy kaupoista? Tää on toinen kerta ku mul käy näin - löydän jotain herkkuteetä ja sit ku etsin sitä kaupoista ni sitä ei ENÄÄ ole. Tää on tota Twiningsin Voyage -sarjaa, Brasilian Baiaa. Täs on kookosta ;u; Pitäiskö kokeilla sitä jotain Twiningsin Voyagen appelsiinijuttua ku sekä tää että se Indian Chai on monta hyviä.

Nälkä on kova, mut ei voi syödä vielä ku vast sitte ku Linda tulee :I

Nyt rupeen muokkaa kuvaa josta vois tulla mun gallerian otsikkokuva.

...tossa viereisessä pöydässä joku vanha, pieni nainen röyhtäs just tosi kovaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.