IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

paremman otsikon puutteessaTorstai 20.05.2010 01:26

Huomasinpa just että söin viimeks kahden aikaan. 8'( Mut ei oo silti silleen nälkä. Johtuu varmaan kuumuudesta.

Mul on satamiljoonaa rakkoa jaloissa. Seuraavalla kerralla muistan sukat tai sukkahousut noiden kenkien kanssa. Pitänee ostaa semmoset ohuet sukka-asiat.

Ja maito oli menny taas pahaks ennen parasta ennen -päiväänsä. En oikeen taida enää ikinä juoda suoraan tölkistä täällä. :)

Anygays. Sain vihdoin ton mun vaatekaapin järjestykseen ku toin Salosta henkareita (näin kahden kuukauden jälkeen o/ ) ja jopa siivosin aamun vaatekriisin jäljiltä kaikki vaatteet pois lattialta.

Nyt jos jaksaisin viel tiskata ennen nukkumaanmenoa ni elämä ois oikeen loistavaa.

Huomenna vuorossa on roskien vientiä (vien ton pahvilaatikonki viimein veks tosta) ja lukemista. Tänpäivänen lukeminen jäi ku tapasin eka Neaa kaupungilla ja sit jäin viel metsästämään lippistä AWESOME da ze~! -miitin cossia varten. 8I Mut löysin yhen aika söpön.

Eli siis. Huomenna pitää lukea ne suatanan novellit ja kirjottaa jotkut tiivistelmät niistä. Tiiän jo et siinä menee koko päivä ni en aseta mitään muita tavotteita. :I Mut JOS sattuu jäämään aikaa silleen ennen puolta kaheksaa ni sit harjottelen niitä kymmentä ekaa käännösstrategiaa.

Sit ylihuomenna ennen töitä luen loput niistä nettimateriaaleista ja harjottelen seuraavat kymmenen käännösstrategiaa. Ja ööh, sit pitää ottaa ne kaikki matskut mukaan Saloon viikonlopuks, jaaaaa siel on pakko sitte keskittyä ja lukasta se kirja uusiks.

Ehkä on ihan hyvä et Heini meni sinne Joensuuhun vähäks aikaa xD Saan jotain tehtyäki.

Vaiks mul on silti semmonen Clingy Stalker Chick -olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.