IRC-Galleria

Parisuhdetotuuksia 1.1Keskiviikko 07.04.2010 22:22

Suhteen alkuvaiheessa ihmiset haluaa käydä usein baarissa kumppaninsa kanssa ja esitellä uutta kumppania kavereilleen, sekä ryypätä ja juhlia tämän kanssa. Se on ihan normaalia.

Mutta vasta sitten parisuhdetta mitataan kun juhliminen loppuu ja varsinainen parisuhteen arki alkaa. Jos toista rakastaa niin nauttii juuri arkisista koti-illoista kullan kanssa jotka ovatkin samalla maagisia, koska ne viettää ihmisen kanssa jota rakastaa. Jos taas kumppanin kanssa haluaa vain juhlia ja luuhata baareissa joka viikonloppu (tai jopa viikolla) ja koti-illat ei maistu, niin vaikea on luvata kestävyyttä sellaiselle suhteelle.

Usein kannattaakin miettiä että haluaako kestävän parisuhteen vaiko juhlimista. Jos haluaa yhä juhlia usein, niin ehkä silloin kannattaa hakea vain biletysseuraa, eikä edes kuvitella pystyvänsä kestävään parisuhteeseen.

Ei olekaan mitään sattumaa että vakavasti seurustelevat, rakastuneet ihmiset mieluummin viettävät koti-illan mussukkansa seurassa kuin lähtevät baariin riekkumaan.:)
Vakava parisuhde saa lähes lopettamaan baarissa juhlimisen, se oma mussukka kun on huomattavasti kiinnnostavampi kuin baarissa luuhaavat kännikalat tai baariruusut.

Jopa itselläni ollut muutama seurustelusuhde jossa on kuitenkin jääty sinne biletysseuran tasolle, niin kauan on ollut hauskaa kun on juhlittu yhdessä, ryypätty ja kännätty, pörrätty baareissa.
Mutta arkea ei suhde ole kestänyt.
Mutta nyt on toisin, oli sitten arki tai juhla niin tän naisen kanssa on hyvä olla ja siksi menemmekin kihloihin.:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.