IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

Adeptiksi tuleminenLauantai 12.12.2009 19:04

Ra: ”Jokainen entiteetti on Luoja. Entiteetti, tullessaan enemmän ja enemmän tietoiseksi itsestään, vähitellen tulee käännekohtaan, jossa se päättää etsiä joko toisten palvelua tai itsen palvelua. Etsijästä tulee adepti, kun se on tasapainottanut minimiriittävyyteen punaisen, oranssin, keltaisen ja sinisen energiakeskukset lisättynä vihreällä positiiviseen, siten siirtyen indigotyöhön.


Sitten adepti alkaa tehdä vähemmän valmistelevaa tai ulkoista työtä liittyen toimintaan, ja alkaa suorittaa sisäistä työtä, jolla on tekemistä olemisen kanssa. Kun adeptista tulee enemmän ja enemmän tietoisesti kristallisoitunut entiteetti, se vähitellen manifestoi enemmän ja enemmän sitä, mitä se on aina ollut; se on Yksi Ääretön Luoja.”



Energiakeskusten tasapainottaminen johtaa vähitellen adeptin syntymiseen. Adeptilla on salatieteissä tarkoitettu esoteerisen tiedon mestaria tai okkultismin mysteereihin vihittyä henkilöä. Ran mukaan jokaisesta polkunsa valinneesta tulee ennen pitkää adepti, joka polkunsa eli polarisoitumisensa mukaisesti käyttää voimansa joko toisten palveluun tai itsensä palveluun. Todellisen adeptin tunnusmerkki on riippumattomuus toisten mielipiteistä ja ajatuksista. Adepti seisoo omillaan.

Ra: ”Adepti on sellainen, joka on enemmän ja enemmän vapauttanut itsensä toisten ajatusten, mielipiteiden ja siteiden rajoituksista.”

Hyväksyntä vs. kontrolli

Edellisessä osassa tarkasteltiin chakrojen tasapainotusta positiivisen adeptin näkökulmasta. Positiivinen adepti hyväksyy sen, mikä on, ja voimistaa sitä, mikä on – ykseyttä. Negatiivinen adepti pyrkii voimistamaan sitä, mikä ei ole – erillisyyttä, todellisuuden varjoa. Hyväksynnän sijaan negatiivinen adepti pyrkii kontrolliin. Jos esimerkiksi viha tunnistetaan, ymmärretään ja hyväksytään, se muuntuu rakkaudeksi. Jos vihaa pyritään kontrolloimaan, se kasautuu ja voimistuu, ja negatiivisen adeptin käsissä siitä tulee energianlähde.

Pitkälle kehittynyt negatiivinen adepti pystyy täydellisesti kanavoimaan vihansa omien tarkoitusperiensä ajamiseen. Illuminati-tyyppinen vallankäyttäjä on hymyilevä, kohtelias, hyväkäytöksinen ja karismaattinen julkisessa työssään, mutta kulissien takana hänen vihansa voimistaa hänet suunnittelemaan pelkkinä loisina pitämiensä ihmisten täydellistä kontrollia.



Negatiivinen adepti myös ponnistaa neljänteen ulottuvuuteen eri tavalla kuin positiivinen adepti. Negatiivisesti polarisoitunut ei pyri chakrojen täydelliseen tasapainotukseen, vaan käyttämään epätasapainon äärimmäisen määrätietoisesti tavoitteidensa saavuttamiseksi. Esimerkiksi keltaisen säteen energiakeskusta jalostetaan valtaa tavoitellen. Positiivinen entiteetti ponnistaa neljänteen ulottuvuuteen sydänchakrasta, mutta negatiivinen solar plexuksesta.

Ra: Arvioitaessa sadonkorjattavaa neljännen ulottuvuuden negatiivista punaisen, kuten myös oranssin ja keltaisen, voimakkuus tarkastellaan erittäin huolellisesti, sillä suuri määrä tämän tyyppistä kestävyyttä ja energiaa on tarpeen negatiiviseen kehitykseen. On äärimmäisen vaikeaa aukaista portti älylliseen äärettömyyteen solar plexus -keskuksesta. Tämä on tarpeen neljännen ulottuvuuden negatiiviseen sadonkorjuuseen.

Negatiivinen adepti ei työskentele lainkaan vihreän säteen energiakeskuksen alueella. Sydänchakran aktivoimisella ei ole negatiivisella polulla kulkijoille mitään tarjottavaa. Keltaisen säteen hiomisen jälkeen negatiivinen adepti siirtyy kehittämään suoraan sinistä, josta tässä tapauksessa kehittyy rehellisyyden sijaan mestarillisen valehtelun ja petoksen keskus.

Negatiivinen adepti pyrkii viemään korkeimpaan potentiaaliin sen, mikä ei ole, tuntemisen. Viidennessä ulottuvuudessa sen, mikä ei ole, tunteminen viedään huippuunsa.

Ra: Kun viidennen tihentymän hienostuneisuus on saavutettu, se mikä ei ole, viedään pidemmälle. Viidettä ulottuvuutta tutkivat entiteetit, joilla ei ole myötätuntoa, ei universaalia rakkautta. Ne kokevat, mitä ne toivovat vapaan valinnan mukaisesti, ja ovat vilpittömästi sitä mieltä, että vihreä säde on typeryyttä.

Negatiivisen entiteetin violetin säteen värikartasta siis puuttuu vihreä säde. Tämä johtaa vähitellen siihen, että viidennen ulottuvuuden negatiivinen entiteetti ei näe toisissa entiteeteissä enää mitään hyvää. Se on täydellisen eriytynyt muista. Tästä syystä negatiivisesti polarisoituneet eivät myöskään yllä samaan Luojan kokemisen monimuotoisuuteen ja kokonaisuuteen kuin positiivisesti polarisoituneet. Illuusion verho ei poistu täydellisesti, ja itsen todellinen olemus jää mysteeriksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.