IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

Blogimerkintä

« Uudempi -

Asiaa kannabiksesta yms.Perjantai 09.07.2010 03:35

* Kannabiksen nauttiminen joko polttamalla, syömällä tai höyrystämällä. Tämä on ikivanha rastafarien sakramentti ja apu meditaatioon. Tämä perustuu myöskin osittain aivoaaltoihin. Kannabiksen luontainen ominaisuus on laskea aivojemme värähtelyn aaltopituutta alpha -taajuudelle. Toisin sanoen se saa aivomme ja meidät rentoutumaan. Riippuu paljolti pilven laadusta, kuinka paljon se auttaa meitä tyhjentämään mielemme. Voi se tehdä myös päinvastaista.

Kannattaa siis kokeilla meditointia pilvessä, tai muiden psykedeelien vaikutuksen alaisena ollessa, jos sattuu harrastamaan psykonautismia. Ylipäätään ne voivat olla suurena apuna henkisen kehityksen polulla, koska ne avaavat päästä tiettyjä lukkoja ja auttaa kokemaan sekä näkemään asioita ihan uusista näkökulmista.

Ne voivat auttaa egon tunnistamisessa, kyseenalaistamisessa ja nitistämisessä. Tämä on ehkä suurin syy niiden laittomuudelle. Tuntemamme egoistisen ”hyvinvointi” yhteiskunnan peruspilarit, kuten rahan perässä juokseminen, äärimmäinen materialismi, tv-viihde, kateus ja alituinen kilpailu alkaisivat järkkyä, jos psykedeelit olisivat laillisia ja hyväksyttyjä.

Kannattaa kuitenkin olla varovainen psykoaktiivisten subtanssien kanssa. Ensikerroilla mieluummin liian vähän kuin liian paljon, ja oikea seura, sekä ympäristö on tärkeä. Kannattaa tutustua kuhunkin aineeseen esim. www.erowid.org:ista ja tiedostaa riskit. Jos on ennestään skitsofreeninen, ei kannata popsia taikatatteja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.