IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

Maailman parantaminenSunnuntai 14.02.2010 06:32

Kuten jo aikaisemmin todettiin, tyhjää tilaa ei ole, vaan me kirjaimellisesti kylvemme älyllisessä energiassa, joka koostaa tämän kokemamme illuusion. Luvussa Eetteri ja pyhä geometria käsiteltiin eetteriä, joka on useiden esoteeristen traditioiden nimitys tälle älylliselle energialle. Valtavirran tiede hylkäsi eetterin idean 1800-luvulla, josta alkoi tieteen yli satavuotinen harharetki. Sen sijaan tieteen äärilaidalle ajetut tutkijat sekä negatiivisen eliitin ”mustat projektit” jatkoivat eetterin tutkimusta. Tieteessä eetteriä on kutsuttu ”tyhjiöenergiaksi” (vacuum energy) tai yleisimmin ”nollapiste-energiaksi” (zero point energy).


Nikola Tesla
Säkenöivä nero Nikola Tesla, joka Ran mukaan oli viidennestä ulottuvuudesta tullut vaeltaja tehtävänään ”tuoda valo maailmaan”, kehitti jo yli sata vuotta sitten teoreettisen mallin vapaasta energiasta ja antigravitaatioaluksista. Hän oivalsi jo vuonna 1891 eetterin roolin näiden ilmiöiden takana.

Tesla ajautui kuitenkin henkilökohtaisessa elämässään sivuraiteille. Hänen työtään alkoi rahoittaa pankkiiri J.P. Morgan – yksi negatiivisen eliitin pelureista – joka lopulta ajoi Teslan loppuelämäkseen köyhyyteen. Teslan kuoleman jälkeen kaikki hänen tutkimuspaperinsa takavarikoitiin, ja varmistettiin, että Tesla ei koskaan saavuttaisi sellaista julkista mainetta kuin muut hänen tasoisensa nerot. Teslan tutkimustyö loi perustan ”mustien projektien” tutkimuksille.

Kaikki puheet energiakriisistä ja energiapulasta vaikuttavat tragikoomisilta, kun ymmärtää, että me kylvemme ilmaisessa ja äärettömässä energiassa, joka odottaa meidän käyttävän itseään luomiseen. Atlantiksella tuo energia oli käytössä, mutta sitä käytettiin epäkypsästi, mikä oli yksi syy Atlantiksen tuhoon. Atlantislaiset muun muassa loivat uusia eliömuotoja, jotka ovat jääneet elämään taruihin monina eriskummallisuuksina, kuten ihmisen ja hevosen sekoituksina.

Nollapiste-energian käyttöönotto vaatii tiettyä henkistä kypsyyttä. Nollapiste-energialla toimivat laitteet reagoivat tietoisuuteen, sillä onhan kyseessä aktiivinen älyllinen (tietoinen) energia, joka luo kaiken materian. Roswellin ufomaahansyöksyn seurauksena amerikkalaiset saivat haltuunsa aluksen, jonka teknologia oli pitkään täysi mysteeri. Aluksesta ei tuntunut löytyvän minkäänlaista ohjauspaneelia. Vuosien tutkimusten jälkeen vihdoin selvisi, että aluksen ohjaajan tietoisuus kytkeytyy yhteen aluksen kanssa – alusta siis ohjataan mielen avulla.

Valtavirran tiede on tullut umpikujaan todellisuuden luonteen selvittämisessä, koska se aikoinaan hylkäsi ajatuksen tietoisuudesta materian todellisena luojana. Valta-asemassa olevat nykytieteen mallit perustuvat käänteiseen paradigmaan, jossa materia luo tietoisuuden. Kun tämä perustavaa laatua oleva virhe ymmärretään, ottaa teknologinen kehitys kvanttihypyn – henkisyys ja tiede yhdistyvät. Tulevaisuuden teknologia kommunikoi suoraan tietoisuuden kanssa. Mustissa projekteissa työskennelleet ovat esimerkiksi raportoineet laitteista, jotka käynnistyvät, kun niihin pelkästään suuntaa katseensa.

Kun tietoisuuden taso tällä planeetalla kasvaa, tulee henkisyydestä kaikkein tärkein elämää määrittävä tekijä. Teknologia tulee vasta tämän jälkeen muodostuen henkisyyden palvelijaksi, sen laajennetuksi sovellutukseksi. Tällä hetkellä moni tuntee elävänsä elämää, jossa palvellaan teknologiaa. Nykyisin käytössä oleva primitiivinen teknologia on alistanut elämän alleen, ja epäkypsästi käytettynä se on myös ajanut planeetan ympäristökatastrofiin. Tämän vuoksi moni ekologisen herätyksen kokenut on alkanut tuntea, että teknologia on syy ongelmiimme ja ongelmien ratkaisu on luopuminen kaikesta teknologiasta palaten metsästäjä-keräilijä-yhteisöihin.


Korkealle kehittyneet sivilisaatiot elävät luonnon kanssa täydellisessä harmoniassa. Teknologia ei alista luontoa.
Näin ei kuitenkaan tarvitse tapahtua, vaan tieteen uuteen paradigmaan perustuvan teknologian avulla voimme luoda luonnon kanssa täydellisessä harmoniassa olevia yhteiskuntia, joista emme aikaisemmin ole osanneet edes uneksia. Tämä tietenkin vaatii onnistuakseen planeettaa asuttavan väestön tietoisuuden tason nousua, mikä onkin käynnissä.
















Älyllinen energia on meidän syntymäoikeutemme. Jokainen meistä käyttää sitä joka hetki luomiseen – toiset tiedostamatta, toiset tietoisesti. Suomalaisissa myyteissä, Kalevalassa, Sampo symboloi ääretöntä vaurautta, joka on kaapattu pois ihmiskunnan ulottuvilta. Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu: Sampo saadaan jälleen takaisin. Näin tulee käymään myös ihmiskunnan kohdalla.

Teknologia on kuitenkin vain välivaihe matkallamme kohti Yhdeksi tulemista. Ra tulee ulottuvuudesta, jossa minkäänlaista ulkoista teknologiaa ei enää tarvita. Pelkällä ajatuksenvoimalla pystytään siirtymään yhdessä hetkessä minne tahansa universumissa. Pelkällä ajatuksella pystytään haluttaessa siirtämään ja muokkaamaan vaikka kokonaisia planeettoja. Osallistuminen yhden alkuperäisen ajatuksen puhtauden voimaan on aivan toista luokkaa kuin kolmannessa ulottuvuudessa, jolloin luomisvoima on valtava. Tämä on myös jokaisen tällä planeetalla elävän olennon tulevaisuus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.