IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

Oman varjopuolen tunteminenTorstai 17.12.2009 17:31



On tärkeää tietää, miten negatiivinen polku eroaa positiivisesta silloin, kun itse kulkee positiivista. Positiivisella polulla pyritään täyteen itsetuntemukseen, jolloin on tunnettava myös itsensä varjopuoli. Varjopuoli pitää sisällään ne ominaisuudet, joita pidämme itsessämme kaikkein alhaisimpina ja joiden olemassaolon haluamme siksi usein kieltää. Varjopuoli konkretisoituu ulkoisena manifestaationa negatiivisella polulla kulkijoissa. Kaikki on kuitenkin osa itseä, ei ole olemassa kuin yksi olento, joka sisältään kaiken. Varjopuolta on vihaamisen sijaan opittava syleilemään.

Liika keskittyminen negatiivisuuden tutkimiseen, kuten esimerkiksi Illuminatin toimintaan, saattaa viedä totuudenetsinnän harhapolulle. Se mihin keskittyy, voimistuu. Jos käyttää kaiket päivät salaliittosivujen selaamiseen ja laiminlyö muun etsinnän, voi jonkin ajan kuluttua näyttää siltä, että pimeys on ottamassa vallan maapallolla. Osa salaliittoteoreetikoista on rakentanut Illuminatista niin voimakkaan, että se alkaa vaikuttaa Luojaa vahvemmalta ollen kaikkialla, kaiken aikaa, kaikentietävä ja kaikkivaltias. Tällainen on Illuminatin palvomista, sen jumalaksi tekemistä.

On sanomattakin selvää, että negatiiviset entiteetit pyrkivät etenkin näinä viimeisinä hetkinä ennen sadonkorjuuta hämmentämään vielä unessa olevien mieliä entisestään. On käynnissä taistelu sieluista. Ra kertoo, että negatiivinen Orion-ryhmä lähettää jatkuvasti telepaattisesti tietoa maapallolle. Myös positiivisen polun kulkijat saattavat vahingossa napata näitä viestejä, jos eivät ole tasapainottaneet itseään riittävästi, eivätkä siten osaa erottaa negatiivista tietoa positiivisesta. Kukaan ei pysty vastaanottamaan puhtaampaa viestiä kuin mitä oma värähtelytaajuus on. Tämä on erittäin tärkeä seikka muistaa vertailtaessa eri tietolähteitä. Ei auta vaikka ristivertailisi tuhatta eri tietolähdettä, jos ne kaikki ovat saaneet inspiraationsa vääristyneestä negatiivisesta opetuksesta. Puhtaus tällä planeetalla on harvinaista. Negatiiviset olennot liioittelevat voimaansa, maalaavat uhkakuvia, kääntävät asiat päälaelleen ja vääristelevät positiivista oppia pieneltä vaikuttavissa mutta kriittisissä kohdissa.

Jos uskoo, että pimeydellä olisi edes teoreettinen mahdollisuus voittaa valo, on oma varjopuoli vielä tutkimatta, ymmärtämättä ja hyväksymättä. Jos rakentaa pimeydestä voimakkaamman kuin valon, tämä heijastaa omaa sisäistä tilaa, jossa itsensä perustavaa laatua olevaan hyvyyteen ei uskota.



Valo on todellisuutta, pimeys on illuusiota. Pimeys ei voi koskaan kasvaa valoa suuremmaksi. Se pelkää valoa, ja avoimen sydänchakran vihreää sädettä, joka siltä itseltä on aktivoimatta, jotta se voisi ylläpitää illuusionsa erillisyydestä. Positiiviset kaikkein korkeimpien ulottuvuuksien olennot ovat lukumäärältään ja voimiltaan äärettömästi voimakkaampia kuin negatiivisen puolen kulkijat. Mitä pidemmälle negatiivisella polulla edetään, sitä vähälukuisemmaksi kulkijoiden määrä käy. Viidennen ulottuvuuden negatiivisten entiteettien määrä on todella pieni, ja ne äärimmäisen harvat, jotka pystyvät nousemaan kuudennen ulottuvuuden alkuun, kääntävät yhdessä hetkessä polariteettinsa positiiviseksi, koska ykseyden ulottuvuutta ei voi tutkia erillisyydestä käsin. Ne löytävät viimein valon ja ymmärtävät Yhden lain.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.