IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

"Miesten himokkaat katseet loukkaavat"Tiistai 02.07.2013 00:55

..Rosa Meriläisen kolumnista..

Hissikatse on tehokas. Mies antaa silmiensä liukua naisen vartaloa pitkin. Kulmakarvat ehkä hiukan kohollaan, arvioiden. Riippumatta siitä, onko loppuarvio myönteinen vai kielteinen, nainen on nähnyt miten hänet on riisuttu, pilkottu ja tuomittu.

Useimmiten arvioinnin kohteeksi joutuvat nuoret kaunottaret. Edes sinkkubaarissa se ei olisi onnistunut flirttiyritys, vaan moukkamaista käytöstä. Kokoustilanteissa, toimistoissa, lounaspalavereissa – se on yksiselitteisen halveeraavaa. Naisen ulkonäön mittailu ei kuulu tilanteisiin, joissa tasaveroiset ammatti-ihmiset kohtaavat.

Se on tekniikka, jolla nainen saadaan kiusaantumaan. Se on menetelmä, jolla nainen tehdään tietoiseksi omasta normista poikkeavasta sukupuolestaan. Se on keino, jolla naisesta tehdään objekti ja esine.

Voi jeesus.. Mua ei ole ainakaan miesten katseet haitanneet ikinä. Pikemminkin olisin halunnut huomiota enemmän kuin mitä sain- mieluiten niitä oikeita "iskuyrityksiäkin" enkä vain arkoja vilkuiluita tai jotain muuta epämääräsiä.

Jos miehinen huomio kiusaannuttaa, pukeudu säkkiin.

http://www.hs.fi/elama/Miesten+himokkaat+katseet+loukkaavat/a1370913793311?ref=tf_iHSvauvaboksi-aihe&jako=76b89956a3745180ec0e296d24d4f01b

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.