IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Stop judging us fattiesTiistai 24.09.2013 21:32

Minkäköhän takia ihmisten aivokapasiteetti ei riitä tajuamaan ettei ylipainoiset ihmiset "aina" ole lihonneet suunnilleen yhdessä yössä vaan todellakin pikkuhiljaa, vuosi vuodelta? Voin toki olla tässä asiassa jokseenkin väärässä mutta vaikea kuvitella että hirveän moni ylipainoinen olisi ensin ollut täydellisen hoikka ja treenattu ja sitten yksi päivä vaan päättänyt että "fuck it, tästedes ahmin sipsipussin ja pari pullaa päivässä". Ylipaino ei myöskään automaattisesti tarkoita ettei ihminen harrasta mitään liikuntaa- näkeehän tuolla jumpassakin niitä jotka käyvät melkein joka päivä ja ylipainoa on vähintään 10kg.

Samaten huomaan itsekin kuinka joka vuosi painan pari kiloa enemmän liikunnoista huolimatta enkä todellakaan ole muuttanut dramaattisesti ruokavaliotani. En tiedä johtuneeko vanhenemisesta; toisaalta 25-vuotiaana aineenvaihduntani "pitäisi" olla vielä kohtalaisen vilkas, vaikkakin ei millään teinitasolla.

No, eipä tarvitse katsoa kuin naispuolisia sukulaisiani todetakseen että aikamoinen sota läskiä vastaan on tiedossa. Ehkä on sitten geeneissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.