IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Fluorista.Lauantai 12.10.2013 16:26

Ehkä mä olen salaliittoteorioihin helposti uskova hörhö mutta mua ei voi lakata mietityttämästä aine nimeltä fluori- ja sen turvallisuus ja tarpeellisuus.

On jotenkin outoa miten jotain ainetta laitetaan suuhun mutta käsketään olemaan nielemättä- varsinkin, kun sitä nielee aina väkisinkin pienen määrän.

Ja sillä myrkyllä tulisi pestä hampaat kahdesti päivässä ja ihan pieni nokare ei riitä- ainakaan jos mainoksiin on uskominen. Sen lisäksi joissain suuvesissä on fluoria ja vieläpä saattaa hammaslääkärikin neuvoa käyttämään fluoritabletteja. Niin, ja toki muistettava käyttää hammaslankaa joka on tietysti myös fluorattu.

Kuka sanoo mikä on liikaa? Voiko fluoria edes saada liikaa? Turvallisin mielin vaan, tärkeintä terveet hampaat?

Tämän kaiken pohdinnan takia mä olen pitkään pessyt hampaat vain kerran päivässä- varmuuden vuoksi. Ehkä neuroottisuutta, ehkä ei.

Tässä yksi päivä katsoin videon naisesta joka kertoi fibromyalgiaoireistaan. Joku henkilö kommentoi kuinka ko. sairauden oireet ovat myös fluorimyrkytyksen oireita ja kehotti tutkimaan asiaa itse.

Uteliaana ihmisenä aloin googlailemaan. Fibromyalgia kun on piinaannut muakin jo pitkään, päivittäin. Löytyihän niitä fluorivastasia sivustoja, montakin.

Ostin nyt sitten fluoritonta hammastahnaa. Josko kokeilis "reikiintyykö hampaat välittömästi". Voisin melkein lyödä vetoa että mitään dramaattista ei tule tapahtumaan. Hampaat ei mätäne ja tipu suusta.

Katsoin myös tämän alla olevan videon. Eniten jäi mieleen noi kuvat hammasvaurioista; jotain samanlaista ollut mullakin ja hammaslääkäri juuri viimeksi kysyi että olenko käyttänyt valkaisevia hammastahnoja.

Hmmm, siis mitä? Että ne jokaisen marketin hyllyiltä löytyvät tahnat on noin vaarallisia? Enkä todellakaan ole käyttänyt niitä pitkiä aikoja. Joskus kokeillut- niinkuin moni muukin.

Se tästä aiheesta. Jokainen tehköön omat tulkinnat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.