IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Pahin paikka syntyä on SuomiSunnuntai 03.11.2013 00:04

...jos on tällänen sosiaalisesti sokea ihminen joka inhoaa mind gamesejä- sitä, että on osattava lukea rivien välistä ja tulkita toista oikein. Tiedettävä jotenkin automaattisesti ne merkit jotka kertovat kiinnostuksesta- ja osattava määritellä toisen kiinnostuksen taso. Elikkä onko kyseessä varovainen "ehkä olen pikkusen ihastunut" vaiko "jumalauta mikä nainen, haluan tuon!"-tunne.

Ymmärtää kiusoittelevan flirtin ja suoranaisen vittuilun, "epäkiinnostuksen" ero.

En uskalla edes ajatella kuinka monta kertaa olen miehelle suuttunut, kokenut itseni torjutuksi silloin kun kyseessä on juurikin ollut vain tuollaista hevosenleikkiä. Harvoin varmasti toisinpäin- ennakkoasenteeni on lähes aina ettei mies ole kiinnostunut.

Needless to say, olen aina melkein myyty jo kättelyssä jos törmään suorapuheiseen mieheen. Sellaiseen joka ei jätä mua analysoimaan ja uskaltaa ottaa riskin että ehkä pakit on tulossa.

Sellainen mies on jotenkin heti seksikäs. Toisaalta olen niin äimänä jos jotain niin harvinaista tapahtuu että multa ei saa ehkä rehellistä vastausta- tai no, en edes tiedä mitä tunnen. Olen shokissa.

En usko että muissa maissa miehet on samanlaisia kiertelijöitä ja kaartelijoita. En tiedä mitä suomalainen mies odottaa. Aloitteellisuutta naiselta? Että aika kuluisi ja asiat vaan hiljalleen kehittyisi?

Takuuvarmasti suorapuheinen suomalainen nainen on suomalaisen miehen mielestä hyökkäävä, pelottava, ehkä epätoivoinenkin. Vähintäänkin epäilyttävä.

En tiedä onko suomalaiseen dna:han jotenkin kirjoitettu tämä taito pariutua vihjailujen perusteella- mitä minulla ei sitten ole.

Harmituksen harmitus.



TRYING TO READ YOUR MOTHERFUCKING MIND

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.