IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Hikeä pukkaa.Sunnuntai 06.04.2014 16:30

Suunnitteilla sekaryhmiä koulun liikuntatunneille, tytöt ja pojat yhdessä? Voi jumalauta. Tai vaikka onkin edelleen "keskustelupohjalla" niin silti. Jotenkin nostaa kaikki traumani pintaan koko ajatuskin.

Mähän olin koulukiusattu ja motorisesti kömpelö- siis varsinkin telinevoimistelut oli yhtä helvettiä monen muun lajin joukossa. Monesti itkua melkein tuhersin ja katselin epätoivoisesti kelloa- milloin tämä tunti oikein loppuu?

En ollut hyvä missään. Surkea uimari. En osunut palloon. En ymmärtänyt pesiksen sääntöjä. Aina vain huudettiin ja pilkattiin. Tunsin olevani niin maanmatonen että voisin vaikka tappaa itseni heti liikuntatunnin jälkeen.

Tottakai jännitin poikia vielä enemmän.. Ihan jo sen tietyn "jännitteen" vuoksi mikä nyt tyttöjen ja poikien välillä luonnollisestikin on. Jos olisin vielä joutunut ottamaan paineita siitä miltä näytän ihastukseni silmissä niin olisin taatusti lintsannut liikunnasta.. tai oikeastaan, jättänyt menemättä koko helvetin päivänä kouluun jos sinä päivänä olisi liikuntaa. Siis, samalla alkanut pärjäämään huonosti kaikissa muissakin aineissa.

No, onneksi näin aikuisena voi itsenäisesti liikkua miten huvittaa. Ja onneksi olen kouluni jo käynyt. Sääliksi käy kaikkia muita mun kaltaisia ihmisiä jos nämä sekaryhmät otetaan laajastikin käyttöön.

Ja eihän se ole kiva jumppamaikalle kertoa menkkakrampeista kun poikia ympärillä.. ja miten vitussa poikia ja tyttöjä voi edes verrata? Ihan jo fyysisten ominaisuuksien suhteen pärjätään vähän eri tavalla eri asioissa.

Tää on kaikki osa tätä uuden maailman "sukupuoli on harha"-ajattelua. Ehkä poika onkin sisäisesti tyttö tai tyttö sisäisesti poika? Ja tyttöjen on tottakai saatava tehdä kaikkia poikien juttuja ja päinvastoin. Mitään sukupuolieroja ei ole.

Tai sitten tulee sellanen tytöt vs. pojat-tilanne. Sehän tätä maailmaa viekin eteenpäin.

967.gif

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.