IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Elämän turhuusPerjantai 03.10.2008 02:28

"Jos Jumalaa ei olis, ni kenenkään elämällä ei olis mitään merkitystä, koska me oltais maan päällä ei minkään takia ja mitäpä intoa siitä sitten olis?" By ^^Molla^^ @ Jeesus On Tie Totuus Ja Elämä!!

"Minun elämäni on ihan täysin tarpeeton eikä sillä ole mitään suurempaa merkitystä. Satun olemaan täällä, ja minusta se on mahtavaa. Saan elää ja hengittää, se on hienoa ja arvostan sitä paljon enemmän kuin ne uskovaiset, jotka nakkelevat niskojaan tälle elämälle ja odottavat vain taivasta :) Minulla on (luultavasti) vain tämä yksi ainut elämä ja nautin tästä niin kauan kuin voin. Eli ei, jumalaton/jeesukseton elämä ei todellakaan tunnu kurjalta tai innottomalta. Pitää osata rakastaa ja arvostaa elämää, siihen ei mitään hemmetin jumalia tarvita." By guara @ Jeesus On Tie Totuus Ja Elämä!!

Mitäpä tuohon enää lisäämään. En voi ymmärtää sitä ettei ihmiset osaa nauttia elämästään. Jos ajatellaan ettei Jumalaa ole, niin mitä se muuttaa? Onko auringonlasku vähemmän kaunis? Eikö sateenjälkeinen ilma enää tuoksu samalta? Eikö linnut enää laula? Kaikki on niinkun ennenkin, ja mikään ei muuttunut. Eikö tästä voi enää nauttia jos ajattelee ettei Jumalaa ole olemassa? Kuten edellisessä päiväkirjamerkinnässä sanoin: "Toiset tuntuu masentuvan heti kun he eivät ole osa jotain universiuminlaajuista mästerplääniä" Voi sitä egon suuruuden aiheuttamaa sokeutta...

Miksi ihmisillä on niin hirveä tarve unohtaa kuinka etuoikeutettuja he ovat ihan vaan siksi että olevat olemassa, ja heidän aivot kykenee jäsentelemään oman olemassaolon suhteessa tähän maailmaan. Tajuaako ihmiset kuinka kallis lahja tietoisuus on?! Ja tällä kaikella ei ole mitään arvoa ilman Jumalaa? Selittäkää joku!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.