IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

RuokaLauantai 30.01.2010 14:22

http://jussiriekki.blogspot.com/2009/11/mika-on-ihmiselle-luonnollinen.html

Löysin ko. linkin guaran blogista ja tuli niin paljon kommentoitavaa että avaudun tähän.

Linkin videosta.
Todella hyvä pätkä kokonaisuutena, mutta joissain kohti meni vikaan. Tiedemiehet ja lääkärit yrittää jatkuvasti selittää samaa kun tuo video, mutta jostain syystä mäkkärin mainokset menee paremmin perille.

Toisaalta taas tämäkin pätkä on tod. näk. amerikkalaisen tekemä ja amerikkalaisille suunnattu. Siellä raha hallitsee huomattavasti rautaisemmalla otteella kun täällä. Ja sitä kautta siellä on arvotkin menneet jo rahan suuntaan. Tässä maassa terveydenhoitohenkilökunta on vielä sitä mitä nimikin sanoo.

Sen lisäksi on yksi ongelma josta ei ole paljoa puhuttu. Aina puhutaan lääkefirmoista pahana, vaikka asia ei ole aivan näin yksiselitteinen. Toki lääkefirmat keskittyy siihen miten korjata asia kun vahinko on jo tapahtunut. Mutta syystä. Liikalihavuus on joillakin alueilla niin pahana että ilman statiineja sairaalat olisi täynnä kuolevia liikalihavia. No... joku voisi sanoa että saisivat kuolla pois, mutta yritetään nyt vielä olla inhimillisiä.

Tässä vaiheessa joku sanoo että miksi ei keskitytä ongelman ehkäisyyn. No siitä ne lääkärit yrittää puhua ihmisille. Liikuntaa ja ruokavaliota painotetaan, mutta taas tulee eteen ne mäkkärin mainokset. Tai sitten jotain lähes yhtä pahaa... Nimittäin luontaistuotteet.

Siellä myös laitetaan aineita ruoasta purkkiin. Vitamiinit, kivennäisaineet, hiilihydraatit, aminohapot, beta-karotiinit, CLA:t EPA:t, omega-3:t ja lukemattomat muut eri aineet. Kaikki on laitettu purkkiin ja vieläpä eri purkkiin. Jopa kivennäisaineet löytyy eri purkista. Myydään erikseen rautaa ja magnesiumia, kun molempia löytyisi ruoasta aivan hyvin. Sen sijaan että ihmiset käy mäkkärillä niin nyt kaappi on täynnä erilaista purkkia ja ihmiset syö hirvittävän määrän tabletteja. Mutta uskokaa tai älkää, sekään ei ole se luonnollinen vaihtoehto luontokappaleelle nimeltä ihminen.

Esim. EPA, DHA, ALA, muut terveelliset rasvahapot, aminohapot, B-vitamiinit, D-vitamiini, A-vitamiini, E-vitamiini ja lähes kaikki kivennäisaineet voisi laittaa pakettiin nimeltä lohi. Uskomatonta eikö?
Löytyy myös muissa luonnon suomissa paketeissa nimeltä pellavaöljy, soija, saksanpähkinä ym. Ja näissä luonnon suomissa paketeissa on bonus. Ne on käsittelemättömässä luonnollisessa muodossa, helpoti imeytyviä, ja vieläpä optimoidussa suhteessa! Wau!

Linkin blogista.
Siinä mietittiin miten eläinrasva on voinut pitää eskimot kunnossa, vaikka "nykyravitsemustiedon" mukaan sen olisi pitänyt räjäyttää verisuonet. No ei aivan. Mistä nämä "ravitsemustiedot" on peräisin? Muotidieeteistä, luontaistuotteiden mainoksista (ja niiden ostamista "tutkimuksista") terveysintoilijoilta ym. jotka juoksevät säännöllisesti ostamassa purkkia luontaistuotekaupoista siinä välissä kun pilatestunnilta ehtivät. (eikä pidä unohtaa Adidaksen uusimpia superteknisiä tennareita ja teknistä alusasia. Ilman niitä ei liikkuminen ole optimoitua!). Atkinsin dieetti oli kova juttu kunnes pari ihmistä kuoli siihen. Sitten tuli hiilaridieetit ja nyt alkaa ilmestyä diabetespotilaita. Kummallista. No itseasiassa ei. Jälleen kerran siinä on yritetty keksiä oikotie onneen. Sellaista kun ei vaan ole. Lääkärit joutuu nykyään selittäämään että ihminen tarvitsee rasvaa, ja täysin rasvaton dieetti on haitaksi.

Joten... Kuten tuo video ja blogi yritti sanoa. Olemme osa luontoa, meidän tulisi syödä luonnollisesti, ja luonnosta, luonnollista luonnon tarjoamaa ruokaa. Huomaatteko mikä sana toistuu?

Herkullisia hetkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.