IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Taas uusi kouluammun... WTF? Puukotus?Torstai 18.02.2010 17:04

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2010/02/1060024

Niin... Sitä kun voi tappaa muillakin vehkeillä kun niillä puoliautomaattipistooleilla. Yleisen tappoväline on juurikin tuo veitsi. Laitan esimerkiksi yhden hiljattain, ja melkein naapurissa tapahtuneen jutun: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010021411115384_uu.shtml

Suosittuja ovat myös kirves ja vesuri. Myös sakset, ja vasara käyvät. Ja nyt viime aikoina suosiossa ovat olleet jalkajouset. Ensin 16-vuotias tyttö palkkasi miehen murhaamaan jalkajousella oman äitinsä (!), ja nyt äskettäin eräs mies, tai siis nainen, tai... no... kuitenkin, ryösti pankin jalkajousella.

Ampuma-aseiden kielto kun ei vähennä väkivaltaa, ja siihen on lopulta aika yksinkertainen selitys. Katsos kun se ampuma-ase ei ammu, vaan se ihminen. Ja sen tekovälineen voi valita sen mukaan mitä on saatavilla. Jos ei ole puoliautomaattipistoolia, niin myös jalkajousi tai vaikka naulapyssy toimii: http://www.radswiki.net/main/images/0/09/Nail-gun-accident-001.jpg

Joten lopulta joudutaan kieltämään pistoolit, kiväärit, haulikot, metsästysjouset, kirveet, vasarat, vesurit, naulapyssyt, puukot, keittiöveitset, lihakirveet, sakset, sukkapuikot ja korkkiruuvit, nyt muutaman nimetäkseni.

Toinen vaihtoehto on tietysti ettei keskityttäisikään siihen tekovälineeseen vaan tekijän korvien väliin. Mutta sehän nyt on ihan tyhmä ajatus, eikö?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.