IRC-Galleria

Ihme päiväTiistai 13.07.2010 02:57

Oon nyt hävytön ja kirjoitan tän tänne kaikessa brutaaliudessaan.

Aina ei onnistu. Tänään oli juuri sellainen päivä, eikä taatusti ollut yrittämisen puutteesta.
Päätin repästä ja lähdin Korsoon nettitutun luo (voitte vaan kuvitella mielessä mikä) ja se meni sit päin helvettiä, kun jätkä ilmoitti, et ei käytä kortsua ?!!! siis Mitä helvettiä? Uskomatonta, et näitä ihmisiä edes on enää? Varsinkin tämmösis jutuis, en edes tiedä tyypin nimee niin tää luottaa siihen et "ei tol nyt varmaan oo mitään" hitto, kun rupes risoon. Ja jotenkin menee halutkin sen sileäntien, kun se on sit todennäköisempää, et toisella on jotain, jos ei sitä kortsua käytä ikinä. Itselle siitä on tullut elin ehto. AINA MUKANA! Ottakaa mallia ihmiset.

Lopetin pillereiden käytön joitakin vuosia sitten, kun alkoin tulla migreenejä. Sairaus, joka minulla on, mutta joka yleensä ilmenee ehkä kerran vuodessa, jos sitäkään,mutta siitä tuli viikottaista. Kun lopetin pillerit, päänsäryt hävisivät. Onhan niiden haitoista ollut, vaikka mitä muutakin tutkimusta, mutta minusta suurin riski on se, että se kortsu on niin helppo unohtaa sitten.... ei hyvä. Juuri oli tutkimus, että joka toinen mies kantaa papillonvirusta! eli parisuhteissakin olisi parempi käyttää sitä kortonkia, jos ei tahdo kohdunkaulasyöpää. Onhan se ikävä laitos, eikä kukaan sitä varmaan sen takia käytä, että olisi mukavaa, mutta mielummin se, kuin joku vitsaus... ja vaikka se ei raskauden ehkäisynä maailman varmin olekkaan, minä jos joku sen tiedän kortsu hajonnut jo kahdesti tän vuoden sisään ja jälkiehkäisyt syöty 2/3 jotka saa syödä vuoteen. Onneks molemmin kerroil tapaukset joil on ollut mustaa valkoisella puhtaudest...Itekkin pitää kyl taas käydä testeis - kuitenkin.
Pillereiden lopetus päätöstä tehdessä totesin, että mielummin pamahdan paksuksi kuin kuolen aivoverenvuotoon. Asiat oikeeseen mittakaavaan.

No anyway, minä sanoin Korsolle, että ei sitten ja tämä oli samaa mieltä, mut tiputti mut vaan asemalle vaik oli luvannut viedä takas kotiin. Se on aina kiva seikkailla paikasta mis ei ole ikinä käynyt. Onneks alan hahmottaa tätä Helsinkii jo jonkun verran. Ja onneks oli sen verran rahaa! ei mitenkään varmaa mun elämäs tälhetkel...No junast soitin sit yhdelle...hmn? Miten kuvailisi? Yhdenillanjutulle aiemmin keväält, kun muistin et se asuu siin Pasilas ja menin sinne.
Eihän siitäkään mitään tullut, mut oli muuten ihan mukavaa ja jäi hyvä mieli=) Aika jännää sinänsä..?
Pääsin Pasilast sit helposti bussil kotiin^^
Nukuin vaan kahden tunnin päiväunet tänään, et illal jaksaa, mut kun ei tarvinnutkaan jaksaa niin nyt en sitten pääse nukkuun...huoh
Et semmost.

Kaveri vaan jaksaa rankuttaa et eti kunnon mies ja ala seurustella. Miksköhän min en haluu? =DDD

Tiedän et suurimmalle osalle täs on liikaa infoo, mut joskus pakko puhuu oikeilla nimillä.
Eikä kukaan pakottanut lukemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.