IRC-Galleria

Huaste vastaan otettu!

Mie en tiiä mikä siin on, et aina ku alan tänne kirjottaa niin tullee perhosii vattaan=/ Kai sitä vaan miettii et kukahan tänkin nytten lukkee ja arvostellee, ku tunttuu et on kauhiasti immeisii, jokka tahtoo käsittää väärin. Vaik mieekkiin vaan omista tuntemuksistani ain kirjoittelen. Mutta mitäpä myö pienistä ku ei pienekkään meistä!

Mie oon ollut ihan hirvveen masentunut jotenkkiin koko kevvään. Jossain vaiheessa jo tuntu et en oo ollenkkaan kiinnostava immeinen muuten kun sakset auki, mut nytten kun koulussa on alkana helepottaa ja kaikki se työ alkkaa tuottaakkin jottain positiivista, niin onhan se ollunna pakko toeta et on täsä ny jottain tehty oikkein.

Eilennä tapahtu sit se lopullinen moodin muutos, kun lähin ihan ekstempore vuan liikenteesseen tuonne Helsingin suunttaan, tuollaisessa melkosen kansainvälisessä seurueessah ja tajusin että oohan mie melkosen jännittävä ihminen muutenkkiin ja nehän ihan oikeesti tykkäs miusta siel? Oon siis tutustunut näihin tyttössiin, kun olin mallinna yhen näitten päättötyössä ja siitäkkiin tuli hyvvee palautetta! Minnuu sutinu tyttönen kun kyseli et oonko halukas jatkossakkiin tulleen sen malliks ja sanoin et tietysti kun miusta on vaan kiva silleen. Niin sit sano et "muailma on täynnä nättei tyttöi, mut moni niistä mennee pilalle kun ottaa kameran essiin ja sit niist ei oikkeen oo hyöttyy" joten jatkossakkin minnuu varmaan nähhään nois hommis.

Siin juottiin Koffin puistos jos meininki oli ku parahillakkiin festareilla bajamajat ja kaikki! Siitä sitten pubis pyörähettiin ja lähettiin kahtoo sitä uuvvehkoo Pirate lehvaa. Sielläkkii sitten muitten immeisten iloks vähän hörpittiin ja juostiin vessas...itehä olin kysseisen lehvan jo kerttaalleen kahtonu, et paitti en misttään jäänynnä. Ovi miehet tais oppii meijjät nimeltä siinä, mut pakko sannoo et hyvä huumor niil on kaakil! Ei siel onneks monttaa muuta ollu yönäytökses.

Kun esitys loppu niin kahtelin et ylempänä rivissä on sarvipäinen poika, et kuhan ei olis tuttu poika. pariin sarvipäähän kun tuos talvella tuli tutustuttuu ku olin sellaisessa suspension kuvauksessa hyörimässä. Mut sit vuattelien et eeeeeihä se ny voi olla, että tuskin se sarvetkkaan Helsingissä niin ihmeelliset on. ja ku kysseinen henkilö oli aiemmin päevällä laittannu viesttii et on kiirreinen koko päevän, ettei ehi näkkee. Lähettiin sit siitä ja eiköhän samantien tuu herralta viestii et ny olisi vappaa!Noh myöpä siin suunnattii Bakerssille ja siin illan vieton lomas vähän tekstailttiin.

Valomerkin aikkaan sit päätin kysästä et jos voisin mennä yötäni viettää sinne kun tytöt aiko viel jonnekkin jatkoille ruskeasuolle vissiin?Noh yllätyksekseni sieltä tuli sit myöntävä vastaus ja treffattiin siin ja sama herrahan se oli joka teetteriskin oli vilahtanut! Ei sitä vuan voi tunnistaa jos on kerran aiemmin nähnynnä ja sit toinen on muuttanut hiuksia ja muuta radikaalisti! ja kyllähän sitä immeinen vähän eriltä näyttää vaateepäälä ku iliman! Mesetelty on kyl siitä asti ja kaaken maailman taideprojektien vaihtoo suoritettu täs cyperspacessa.

No menttiin sit ja tuli vähän yllätyksenä et tyypil on miespuoleinen hellu, vaik oikkeesttaan olin vuan ilonen. Viel hämmentävämpää oli, kun sit käyttiin nukkumaan lopulta kaikkien kivojen keskustelujen jälkeen niin tää sannoo et "Minä sitten odotan, että nukut minun vieressäni" Pakko pikkasen poiketa täst murtteest kun puhhuu niin kivasti! No mie riisuin siin sit päälimmäiset vaatteet poes ja sujahin korrektisti peiton alle, mut empä pitkkään siin saanu maata kun tää sannoo, et "Tämä ei kyllä nyt auta minun läheisyyden kaipuuseeni. Tule lusikkaan!" naamaa kahtoossa lisäs viel et "Et sinä siihen kuole!" niimpä myö sit nukuttiin lusikas yö. Kivvaa semmonen ihan aito lähheissyys - ihan erilaista kun semmonen pöksyyn pyrkiminen...Tuntu hyvälle ja piristi mieltä!



P.S Pakko kylä tunnusttaa et aamu stondiksen kans autoin sen verran et otin suihin XD huh kunnon kurkkupano kyl...meikit jokka oli kestänyt yön nukkumisen siin sit levis kun veet valu silmist! mut ihana aamu<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.