IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Päivä 3.Tiistai 03.01.2012 16:21

Pikkujouluissa kieltämättä on kiusausta juoda.. kiusaus oli kova maistaa vähäsen tarjolla olevia alkoholeja, mutta lupaus on lupaus, ihan kun toi alkoholi katois tästä valtiosta lähivuosina etten kerkeis myöhemmin maistaa.. Join ruokaviinin ja jälkiruokakonjakin, thäts dät.

Hotelli Ilveksen VIP-sauna sielä 18. kerroksessa on kyllä hulppee! Oli ihan jepa ilta, läksin himaan siinä kahdentoista maissa tekeen ruokaa ja tsekkaileen ton waking lifen, on aika hyvä pätkä! suosittelen.

Semmosia ilouutisia on napsanu nytte alkavalle vuodelle että voi jumantsuikka sendäs! Lauantaina 25.2 Simon Posford tuo Shponglen DJ-setin ja Hallucinogenin livesetin helsinkiin.. heti perään Perjantaina 9.3 OTT esiintyy helsingissä, ja lauantaina sitten duuniin pacifiqueille! Aika jebin alkuvuos tulossa.. helmikuussa olis noi winterjamitki viel. Ainii joo ja huhtikuus toki synttärikemut whiteouteis.. morienttes mikä alkuvuosi tulossa!

Heräsin tossa just joku kolme varttii sitten. En oikein ehtiny vielä käynnistyä tähän päivään. Muistan nähneeni unta jossa olin istumassa rappusilla minulle täysin tuntemattomien ihmisten kanssa, yhtäkkiä ohitse viuhuu kolme kalmankuihtunutta ihmistä kantaen kilon säkkejä valkoista jauhetta joka etiketeistä päätellen oli jotakin rc-kemikaalia. Sitten heräsin. Aika merkityksetön uni, ei edes päänsilpomisia tai muita yleensä niin hupaisia kohtauksia.

En taaskaan ottanut unesta kiinni ja kääntänyt sitä selkouneksi, harmittaa, jostain syystä ymmärrän kyllä olevani unessa mutta en vain koskaan tule ottaneeksi täyttä kontrollia. Kaippa tuo treenaamalla petraantuu. ehkä. mistä sitä tietää.

Unet ovat siitä mielenkiintoisia, että samat prosessit aivoissa jotka tuottavat meille kuvan todellisuudesta kun olemme hereillä, tuottavat meille myös kuvan todellisuudesta kun olemme unessa, erona on se, että unimaailmassa mitkään muut aistit eivät pääse häiritsemään todellisuusprosessia, jolloin se pääsee lähtemään ihan kunnolla lapasesta ja tulee mitä omituisempia unia.

Joskus tulee filosofioitua ajatusleikkiä siitä, että entä jos unessa oletkin todella hereillä, ja aamuisin heräätkin aina uneen..

Oli miten oli, itse ainakin olen kiitollinen jokaikisestä aamusta/päiväst/illasta/yöstä johon satun heräämään. Miksi en olisi kiitollinen? Elämäsi on tasan niin mahtavaa kuin siitä itsellesi teet. Ja mä teen jokapäivästä parhaan mahdollisen, niillä puitteilla mitä se päivä mulle antaa.


Monitoreista pauhaa: Hallucinogen - In Dub (OTT LIVE)
Fiilis: Uninen, onnellinen.
"I believe with the advent of acid, we discovered new ways to think and it has to do with piecing together new thoughts of mind. Why is it that people are so afraid of it ? What is it about it that scares people so deeply? Even the guy that invented it. Because they are afraid that there is more to reality than they have ever confronted. That there are doors that they are afraid to go in and they don't want us to go in there either because if we go in, there we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.