IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

JEBa.Perjantai 13.01.2012 03:52

Lantrekeillä. Musiikki pauhaa enemmänku hyvin.

[Ei aihetta]Torstai 12.01.2012 11:57

Oli tossa jotain höpinää unista.. tässä mun viimeöinen.

Minä taas viimekerralla harrastin ensin seksiä minulle tuntemattomaksi jääneen mystisen vaalea hiuksisen naisen kanssa joka kuitenkin osoittautui juonittelijaksi. Paikka mihin hän minut vei lemmenhetkeä varten oli mielisairaala jossa aivan tavalliset ihmiset pumpattiin täyteen herskaa niin että ne jäi siihen koukkuun eikä voineet lähtee pois. Herksapäisille poloisille tehtiin mitä sairaimpia ihmiskokeita. Samaan loukkuun oli jäänyt muuten Pietruska. Pimeän turvin päätin karata. Murtauduin ilmastointikanavaan, ja pudottauduin alas siivouskomerossa, josta löysin peltisakset joilla kävin murtamassa pietun sellin oven auki. Kannoin hämäränrajamailla olevan pietun ulos siitä helvetillisesti kompleksista ja matkalla mies alkoi jo virota. Olimme noin 200 metrin päässä pääportilta kun peräämme ampaisi lauma valkotakkisia. Pamautin mukana olleen ruiskun pietun etureiteen ja johan mies virkosi. En tiedä mistä ruiskun sain tai mitä sielä oli, mutta seuraavaksi muistan että juoksimme. Ihan vitun lujaa. En oo niin lujaa kokenut juoksevani aikoihin edes hereillä, käännyimme korttelin taakse jossa tiemme erosivat, en nähnyt pietua enää, juoksin vielä kaksi korttelia, käännyin oikeaan ja huomasin olevani Joensuussa. Jani Kontturi käveli minua ystäviensä mukana vastaan, he olivat menossa baariin juhlimaan, vaihdoin nopeasti pari sanaa, jatkoin juoksemista.. ja heräsin kusihätään.

Eka fiilis ajatuksenjuoksun alettua oli että mitä vittua, mutta sitten alko taas naurattaan. Aivan uskomattomia juttuja sitä tuleekin uneksittua.

Mutta vittu soikoon! En taaskaan hogannu tehdä sitä mikä mun on pitäny toteuttaa jo pari viikkoo, kun mua seuraavan kerran unessa jahdataan, nii mää käännän situationin toistepäi. Vitut mää lähe mihinkään haneen, mää alan jahtaan mun alitajuntaani ja se saa juosta henkensä erestä.. toimii tää homma nääs molemminpäin.


Tradenologia 2011 maskit!

Päivä 11.Torstai 12.01.2012 01:35

Jaaaaaa se on semmonen sitten tänää juu, että työpäivä takana. Käytiin siis kelassa. Mää nappasin neljä kuukautta lisää työttömyyttä ja kaveri kolmisen viikkoo. Homma toimii.

Käytiin sitten tätä riemuvoittoomme juhlistaan hakemalla vähä possun wienerleikettä ja aurajuustoperunoita. Aurajuustoperunat stokkan alakerrasta ja ne on sielä valmistetukin. Pyyrettiin tasan viissataarrammaa ja ekalla lastauksella ukko pisti siihen joku 436g, kaveri tokas siinä äänee sitte että jaa ei taida olla huumediilerin taustaa kokilla.

Nii tää kokki sitten nappaa sieltä lisää aurajuustoperunoita yhden kauhallisen, lyö kauhallisen rasiaan ja puntari näyttää tasan 500g.

Ukko tokasee vaa että: "Niin mitä sanoittekaan."

Hoh-hoh-hoo! Oli kyllä jotain niin uskomatonta ettei voinu ku pärskytärallaa nauraa koko matka kaupasta ulos.PC:t on muuten perseestä, innostuin tossa vähä miksaan psybienttiä ja oli tulossa rautanen nelituntinen setiks, mutta ei. ircissä tulee queryy ja highlight, exploolerin palkki nousee ylös ja kaataa kaikki softat.. vittu. No tuli tossa ny kolmisen tuntii talteen.. mutta silti. vituttaahan se. Oli uskomaton groove biällänsä.Ei mahda mitään. Eikä jaksa jäärä angstaan tommosta. Nauruks vaan, vituiks ne hommat on ennenki menny. Ja olis voinu käyrä huanomminki !

Kolikolla on aina ne kaks puolta, ei mitään niin pahaa etteikö siitä vois saada jotain hyvääkin, ihan oikeesti. Vastoinkäymiset vaan vaikuttaa niin vittumaisilta kun asiat ei ookkaan menny niinku oot toivonu. Sen takia mää en mitään liian täsmällisiä suunnitelmia koskaan teekkään, miks tekisin? Riittää että asettaa päämääränsä tietynlaisen haarukan sisälle ja se matka sinne päämäärään ei oo tärkee, tai siis on, mutta se suoritustapa ei ole. Tärkeintä on että pääsee päämäärään. Eikä se päämäärä kannata oikeesti olla mikään kiveen hakattu vaan antaa vähän löysä alle ja kireyttä ylle. Ja homma toimiipi.

Lantrekit alkaapi perjantaina, huomenna laitteleen laitteita paikalle jne. Nährään siälä jos joku sinne tulee, ja miks ei tulis.

Täsä ny kuitenki sitä psybienttiä..

http://storage.chillfm.in/jan-11-2012-psybient.mp3

Tracklisti jotain tähä suuntaa:

1. Ott - Escape From Tulse Hell (Tripswitch Remix)
2. Asura - Crossroads Limiter
3. Greg Hunter - Radiance
4. Solar Fields - Sol (Remix)
5. Karash Kale - Ashes
6. Cell - Floating Retention
7. Vibrashpere - Northern Sunsets
8. Chronos & CJ Catalizer - Sky Path (Zero Cult Remix)
9. Kickbong - Gravity
10. Healer - Solar Panels
11. Kevin Andrew - Three Weeks
12. Healer - Hibernation
13. Warp Technique - Wonderland
14. The Peaking Goddess Collective - Purple
15. Enthogenic - Missing
16. 12 Moons - Pancakes In Tulum
17. Lucid Picnic - Forest Picnic
18. D. Batistatos - Hoover (Zero CUlt Remix)
19. Capsula - Mindfulness Intention
20. Mauxuam - After B4
21. Shen - Descendant
22. iTom Lab - Kundalini Illumination
23. Tripswitch - Collider
24. Saafi Brothers - Under The Stars
25. Dymons - Eagle Forest
26. Total Eclipse - Espanolizer
27. Mic - Vers Luisant
28. Zen Mechanics - A New Philosophy
29. Saafi Brothers - Into States Of Consciousness
30. Deedrah - Secret Files Of Seven
31. Malik Trey - Sleepy Shadows
32. Kanc Cover & Zero Cult - Green Grass Spirit
33. Mystical Sun - River Goddess
34. Enterprise - Eniac
35. Hybrid Leisureland - Strawberry Planetarium
36. Chromosome - Evens Heaven
37. Total Eclipse - Black Body Radiation
38. Nagual Sound Experiment - Chimera
39. Koala - Trust On You
40. Aes Dana - Morphologies

chillfmKeskiviikko 11.01.2012 20:06

\o/ ChillFM \o/ Jorgos Petrovsky Wednesday Psybient(LiveMix) :: http://stream.chillfm.in:8500 & http://stream2.chillfm.in:8500 & http://chillfm.in/kuuntele.php :: #chillfm @ Quakenet

tdsillMaanantai 09.01.2012 22:27

\o/ Chill FM \o/ Feel them GROOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVYYYYYYYYYYYY-Motion-Lotion-BADIOUCCEAN \o/ ctrl + L http://stream2.chillfm.in:8500/listen.pls :: JEEJEE #chillfm @QNET

Päivä 8.Sunnuntai 08.01.2012 18:42

Heräsin just. Eilen oli treenit ja niistä tulossa yks kyseenalainen kuva jossain vaiheesa.. ehkä :--))

Olis ollu kai pikkujoulut tänään jossain mutta en mää taida jaksaa mennä sitten kuitenkaan. Taidan ottaa lunkisti kotona ja nauttii musiikista.

Ei oo oikein mitään mullistavia ajatuksia mielessä. Tai no on sillai vähän, huomasin eilen kyvykkyyteni ajatella moniulotteisia kuvioita päässäni.

Kuvittele päässäsi neliö, helppoa.
Kuvittele siitä neliöstä kolmiulotteinen kuutio, tääkin pitäs olla helppoo.
Kuvittele, että kuutiosi kahdeksasta kulmasta (neljä ylhäällä, neljä alhaalla) lähtee säteet jotka kohtaavat toisensa keskipisteessä.
Nyt kuvittele tästä keskipisteestä muodostuvan uusi geometrisesti täydellinen kuutio.

Nyt sinulla on siis kuutio, jonka sisällä on kuutio, osaatko kuvitella miten eri tavoin kuutio päässäsi voikaan pyöriä?

Kuvio on nimeltään tesseract ja se on neliulotteinen kuvaus kuutiosta.


Tesseract.gifTämmösiä on välillä hauska pyöritellä päässään. Semi-weirdii shittii. Geometria on ihan hauskaa. Eiiibä tässä kait muuta sidden. seuraavaan kertaan.

piisaut. -m

Päivä 5.Torstai 05.01.2012 18:34

Eilen tuli tossa kympin aikoihin yllättävä viesti kaverilta,

"mitä teet?"
"-no en täs, kuuntelen musiikkia ja jammailen sisäisesti."
"kiinnostaisko sua lähtee tanssiin futujen promovideolle tänää?"

No todellakin kiinnosti. Oli samalla mahtava nähdä tyttöjä joita en ollu hetkeen nähnykkään, oivoi tytöt oli yhtä kauniita kun ennenkin <3

Heräsin tänään jo 14.30 kun puhelimeen oli jääny joku vanha herätystoiminto päälle. Ei kyllä oikeestaan haittaa herätä tollei randomisti puhelimen ulinaan, sen takia mulla onkin puhelimessa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin random aikoihin herätys päällä. On toi 14.30 kyllä vähän varhainen aika herätä mutta ei se ny oo niin tarkkaa, välillä on ihan jees herätä aikasinkin.

Huomenna on loppiainen, se tarkottaa sitä että tänään pitää varmaan lähtee vähän dansar tonne kaupungiin. Volumessa olis ilmasta rumpubasso,dubisteppi,indie-touhuja. Meen varmaan sinne aluks ja sitten moikkaan henksua discojen mersuun.

Johnny Cash on loistava, suosittelen kuunteleen joskus.

Aika kuluu semihitaasti tällä hetkellä näin päivittäin ajatellen, mutta päivän mittaan tunnit vaan katoo aina johonkin, yhtäkkiä kello hyppii muutamia tunteja eteenpäin. Ihan niinku aikaa vaan katois johonkin, onneks sitä on niin paljon kadotettavaks ettei haittaa, tunti sinne, seittemän tonne, mää tarjoon. Pohdin vaan että kuinkakohan kauan koen subjektiivisesti ajan kestävän siihen pisteeseen, että koittaa päivä 100, tai 300, tai 609.

Asian ajatteleminen tarjoaa suurta mielenkiintoa, taidan käyttää itseäni koekaniinina ja tutkia ihmisen aktiivisuuden vaikutusta ajantajuun. Pitkä tutkimus, mutta jos jotain tutkitaan niin parempi tehdä se kunnolla, luulisin.

Nautin eilen tuopillisen alkoholitonta olutta, maistu tosi hyvälle, ei tullu mieleen ees mitään ajatuksia että hittoku tää on alkoholitonta, se oli vaan yksinkertasesti hyvää!

Vois alkaa cockkaileen ruokaa ja tiskaa samal, en tiedä miksi, mutta tätä tekstiä kirjoittaessani tunnen iloisuuden hyökkäävän sisimmistäni, ihan kuin heräämisen jälkeen kestäisi tietty aikamäärä saavuttaa onnellisuus, no ei mua pieni lagi haittaa kunhan se sieltä tulee. Uskoisin, että tämän päivän onnellisuus on suoraan verrannollinen eilispäivän tanssimiseen. Tanssiminen vapauttaa, se vapauttaa ihmisen kaikesta arkisesta, ja se vapauttaa aivan järkyttävän määrän energiaa käyttöön. Paras fiilis mitä tanssiessa voi saavuttaa on se, kun koko maailma sun ympäriltä katoo, ei oo mitään muuta kuin sinä ja musiikki, ja se musiikki hellii sun mieltä, sielua ja kehoa niinkuin äiti vastasyntynyttä.

Tanssiminen ei vapauta mitään silloin, jos tanssimisella yritetään esittää toisille tai esiintyä toisille. Mun mielestä tanssiminen on jokaisen ihmisen oma uniikki tapa tuoda esiin tunteensa jotka musiikki vapauttaa mielen perukoilta. Ja ennen kaikkea tuoda ne tunteet esiin itsellensä, mä nään tanssin keinona hauskuuttaa itseäni. Haluan nähdä mitä kaikkea mun keho pystyy tekeen tietyn kappaleen tahtiin, miten mä pystyn ratsastaan sillä biitin harjalla ja surffata synien aalloilla. Tai sitten vaan haluan nähdä miten hassusti tai hölmösti mä osaan liikuttaa kehooni jonkun biisin tahtiin. Sen takia mua lähinnä naurattaa ja hymyilyttää äärettömästi tanssilattialla, mä saan tanssimisesta aivan uskomattomat kiksit. Ja jokaikinen voi saada ne kiksit heti kun vaan lopettaa sen muille esittämisen ja toteuttaa itseään täysin.

Parhaat bileet on semmoset missä porukka tanssii ihan missä vaan ja ketään ei kiinnosta vittuakaan miltä joku toinen näyttää sun silmissä tai miltä sä näytät sen silmissä, kaikki on vaan pitämässä hauskaa ilman mitään turhia häpeän tunteita, ja tän saman asian mä toistan lähes jokaviikko ihmisille baareissa jotka tulee mulle jutteleen ja ihmetteleen mun meininkiä. Mä osaan tanssia hyvin ainoastaan sen takia että mua ei vaan oo kiinnostanu vittuakaan, oon alottanu omituisella heilumisella ja kehittänyt sitä heilumista omaksi uunikiksi tyylikseni.

Semmosta tänää, piis aut.

Käytiin vähä tanssimassa eräälle promovideolle.

Päivä 4.Keskiviikko 04.01.2012 18:56

Neljäs päivä meneillään.. enää 605 jäljellä.. heh.

Ei oo kyllä ees tehny mieli tänään olla missään määrin päihtynyt. Oon kuluttanu muutaman tunnin musiikkiprojektin parissa mutten saanu kyllä aikaseks muuta kun opetella soittaan happy birthday to youn pianolla. Joka on mun mielestä ihan jees homma ottaen huomioon etten oo eläessäni pianoon koskenukkaan, saati sitten ymmärtäny mitään noista nuoteista. siitä se kai lähtee. 29 minuuttia oon saanu sävellettyä/sovellettua, tavotteena olis tommone puoltoistatuntinen pläjäys jonka rikkoo osiin ja jota esittää sitten keikaillessa.. voip olla että menee vielä pitkään, mutta hei, mulla on kaikki aika maailmassa.

Tammikuu taitaa mennä lomailuks kokonaan, tämmöstä puhetta tuli tuolta firman suunnalta, tosin ei oo kai vielä satavarmaa, no ei se mua rahallisesti haittaa, onneks suomessa on ihmisiä jotka käy oikeissa töissä jotta mää saan sitten kelalta rahaa. Mutta meikä tykkää duunistani, oikeesti, en malta aina odottaa että pääsen taas töihin, viihdyn sielä niin hemmetin hyvin että harmittaa kun ei pääse töihin.

Yhteishaut koittaa kohta ja aion hakee AMK:hon muutamille eri linjoille, koska tulevaisuuden lopullinen blääni on vielä auki, haen noihin muutamaan eri alaan ja sinne minne natsaa niin lähden päätyyn asti kattoon koko touhun. amkista yliopistoon sieltä emeritusarvolla eläkkeelle.. joo ehkä. Haaveita..

Haaveita joo, niitä pitää mun mielestä ihmisellä olla. Siis eihän minkään muun takia kukaan vaivu keskiluokan ahdinkoon muuta ku hylkäämällä haaveensa. Kaks asiaa on tärkeetä, olla äärettömän onnellinen siitä, että tässä maassa on kaikki ihan helvetin helppoo, toinen tärkee asia on aina pitää edessään haaveita jotka toteuttaa, muuten sä junnaat paikallas ja ihmettelet kun vituttaa joka aamu herätä paskaduuniin. Mikset asettais itelles haavetta jonka sä voit toteuttaa sen paskaduunis avulla? Saat duunista fyrkkaa, säästä ne fyrkat ja toteuta jotain mitä haluat, säästä vaikka reppureissuun tai opiskelujen ajaks massia. Oikeesti, jos keskimäärin tienataan joku 1600e kouraan, siitä vuokrat ynnämuut vie vaikkapa 800e, niin sulle jää viel 800euroo ruokaan ja muihin peruskuluihin.

Mä saan joka kuukausi about ton pelkän 800e kouraan, maksan siitä vuokrat ja laskut ja silti mulla vielä ruoan jälkeenkin jää varaa välillä hassutella. Niin että mihinköhän ne teidän rahat katoo? Alkoholiin menee luultavasti suurinosa, jos se summa mitä syydätte alkoholiin, syytäisitte säästöön niin teillä olis vuodessa joku 1000e extra massii joka käyttää miten huvittaa.. siihen yhdistätte vielä veronpalautukset niin avot, se karibian reissu ei ookkaan enää mahdoton.. tai sitten pidätte säästös ja painatte duunii vielä pari vuotta, säästös 3000-4000e, hyvä pesämuna jatko-opinnoille. Ei tää oo mitään rakettitiedettä, jos te oikeesti haluaisitte jotain muuta niin te olisitte jo matkalla kohti unelmianne. Te ootte vaan laiskoja, jotkut jopa hölmöi. Syy miks mää en tee samanmoista temppua on se, että mä oon täysin onnellinen tän hetkiseen tilanteeseen, teen keskimäärin 20-25tuntia KUUKAUDESSA duunia ja loppu noin 690 tuntii kuussa mulla on vapautta, mä arvostan vapautta enemmän kun 1600e kuukausituloja, mun mielestä semmonen diili ei vaan oo tekemisen arvonen.

Tämmöstä pikku perusaivojumppailuu tänään.

Piis.

HULABALOO!!!

Päivä 3.Tiistai 03.01.2012 16:21

Pikkujouluissa kieltämättä on kiusausta juoda.. kiusaus oli kova maistaa vähäsen tarjolla olevia alkoholeja, mutta lupaus on lupaus, ihan kun toi alkoholi katois tästä valtiosta lähivuosina etten kerkeis myöhemmin maistaa.. Join ruokaviinin ja jälkiruokakonjakin, thäts dät.

Hotelli Ilveksen VIP-sauna sielä 18. kerroksessa on kyllä hulppee! Oli ihan jepa ilta, läksin himaan siinä kahdentoista maissa tekeen ruokaa ja tsekkaileen ton waking lifen, on aika hyvä pätkä! suosittelen.

Semmosia ilouutisia on napsanu nytte alkavalle vuodelle että voi jumantsuikka sendäs! Lauantaina 25.2 Simon Posford tuo Shponglen DJ-setin ja Hallucinogenin livesetin helsinkiin.. heti perään Perjantaina 9.3 OTT esiintyy helsingissä, ja lauantaina sitten duuniin pacifiqueille! Aika jebin alkuvuos tulossa.. helmikuussa olis noi winterjamitki viel. Ainii joo ja huhtikuus toki synttärikemut whiteouteis.. morienttes mikä alkuvuosi tulossa!

Heräsin tossa just joku kolme varttii sitten. En oikein ehtiny vielä käynnistyä tähän päivään. Muistan nähneeni unta jossa olin istumassa rappusilla minulle täysin tuntemattomien ihmisten kanssa, yhtäkkiä ohitse viuhuu kolme kalmankuihtunutta ihmistä kantaen kilon säkkejä valkoista jauhetta joka etiketeistä päätellen oli jotakin rc-kemikaalia. Sitten heräsin. Aika merkityksetön uni, ei edes päänsilpomisia tai muita yleensä niin hupaisia kohtauksia.

En taaskaan ottanut unesta kiinni ja kääntänyt sitä selkouneksi, harmittaa, jostain syystä ymmärrän kyllä olevani unessa mutta en vain koskaan tule ottaneeksi täyttä kontrollia. Kaippa tuo treenaamalla petraantuu. ehkä. mistä sitä tietää.

Unet ovat siitä mielenkiintoisia, että samat prosessit aivoissa jotka tuottavat meille kuvan todellisuudesta kun olemme hereillä, tuottavat meille myös kuvan todellisuudesta kun olemme unessa, erona on se, että unimaailmassa mitkään muut aistit eivät pääse häiritsemään todellisuusprosessia, jolloin se pääsee lähtemään ihan kunnolla lapasesta ja tulee mitä omituisempia unia.

Joskus tulee filosofioitua ajatusleikkiä siitä, että entä jos unessa oletkin todella hereillä, ja aamuisin heräätkin aina uneen..

Oli miten oli, itse ainakin olen kiitollinen jokaikisestä aamusta/päiväst/illasta/yöstä johon satun heräämään. Miksi en olisi kiitollinen? Elämäsi on tasan niin mahtavaa kuin siitä itsellesi teet. Ja mä teen jokapäivästä parhaan mahdollisen, niillä puitteilla mitä se päivä mulle antaa.


Monitoreista pauhaa: Hallucinogen - In Dub (OTT LIVE)
Fiilis: Uninen, onnellinen.
"I believe with the advent of acid, we discovered new ways to think and it has to do with piecing together new thoughts of mind. Why is it that people are so afraid of it ? What is it about it that scares people so deeply? Even the guy that invented it. Because they are afraid that there is more to reality than they have ever confronted. That there are doors that they are afraid to go in and they don't want us to go in there either because if we go in, there we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control."

Päivät 1 & 2.Maanantai 02.01.2012 16:38

Nonii uusvuos tuli ja kahdenkymmenen kuukauden streittaus alkoikin työnmerkeissä la-su yönä.

Eilen lähdin sitten juhlistaan uudenvuoden saapumista yökerho fat ladyyn jossa oli clubi-iltama nimeltä pro punx. Olisin halunnu alkoholittoman oluen, mutta kun niitä ei ravintolassa ollut, päädyin kahviin ja appelsiini-karpalomehuun.

Kofeiinin vaikutus oli välitön vedettyäni kahvin lähinnä shottina suuntasin suoraan tyhjälle tanssilattialle jammaileen. Se on sellaiten homma, että suomessa tarvitaan aina joku joka rikkoo tanssilattian jään ja mää oon mielelläni se kaveri. Olin yllättynyt, ehdin jammailla kaks kappaletta jonka jälkeen muutkin ihmiset lähtivät vyörymään lattialle, yleensä sielä saa tampata puolisen tuntii - kolme varttii yksin.

Noin tunnin jammailun jälkeen alkoi tulla perus fyysinen uupumus, tää on se uupumus joka enteilee sitä että kehossa alkaa käynnistymään prosessi, joka tuottaa maitohapoista uudestaan glukoosia, ja kun tän prosessin saa käynnistettyä jaksaa jammailla tai juosta tai uida tai mitä nyt harrastaakaan, 4-8tuntia putkeen.

Appelsiini-karpalomehun sekaan murskatut lime ja sitruuna rupesivat tässä vaiheessa selvästi ottaan haltuun meikän kroppaa. Menetin itseni täysin hetkeen, jammailin silmät kiinni, ja biitin pudotessa tunsin miten kehoni prosessit käynnistyivät täyteen hönkään, olin kuin höyryveturi, täynnä energiaa joka räjähti tanssilattialla kuin tsernobylnin nelonen.

Tanssilattialla oli ihan vitun jees meininki, ihmisiä kiinnosti harvinaisen vähän ja kaikilla oli helvetin hauskaa. Jammailin koko illan 30+ koulunkäyntiavustajan kanssa, ja tällä lailla meistä tulikin kavereita, käytiin illan päätteeks nappaan lätyt pizzeriasta ja kaveri heitti meikäläisen kotiin, naurua, riemua ja iloa riitti koko matkan ajan, ja vielä kotonakin fiilis olis mitä mahtavin.

Kehuja tuli eräältä miesporukalta, se on jees fiilis kun ittees vanhempi miespuolinen henkilö tulee kätteleen ja sanoo että: "vittu sä vedät hyvin, ollaan kateltu tuola koko illan et jäbä on ihan guru, jatka samaan malliin."

Nyt suihkuun, edessä työpaikan pikkujoulut osa1.