IRC-Galleria

Mysse

Mysse

「会者定離」
Tänään lähdimme aamupalan jälkeen kohti Goin juna-asemaa. Ostimme Qwardin kanssa liput ja suunnistimme junalla ensin Tokion keskustaan, jossa vaihdoimme junaa Akihabaraan menevään linjaan. Akihabarasta jatkoimme metrolla Minowaan jossa checkkasin itseni sisään New Koyo Hotelliin. Tämän jälkeen lähdimme samantien metrolla takaisin Akihabaraan ja suunnistauduimme Akihabaran pääkadulle.
Kun pääsimme vihdoin pääkadulle oli reaktioni suorastaan sensaatiomainen: pääkatu oli kaikkea mitä unelmoin sen olevan ja paljon enemmän. Heti ensimmäiseksi menimme Hey -nimiseen arcadeen jossa pelasin jälleen krediitin verran IIDX:ää, DM:ää ja pop'nää. DM sujui edelleen huonosi hi-hat symbaalin takia ja luulen että sen pelaaminen jää vähemmälle arcadekabinetilla. pop'n music sujui jo hieman paremmin mutta IIDX:ssä sain enemmän kehitystä aikaan (sain jo AA:ttua joitakin 8* biisejä eli kuromista henk koht huipputasoon on vielä paljon) ja eräs japanilainen pariskunta hämmästelikin hetken takanani omaa pelaamistani. Löysin myös vihdoinkin Tetris Grandmaster 3: Terror Instict masiinan jota pelasin yhden krediitin verran.
Heyn jälkeen suunnistimme Heyn alapuolella olevaan Melonbooks mangakauppaan jossa lähinnä vilkuilin minkätapainen kauppa oli kyseessä. Melonbooksista suunnistimme takaisin pääkadulle jossa näin Niconico Douga -pehmolelu UFO catcherin. Yritin kaksi kertaa saada itselleni siitä Niconico pehmolelun mutta kummallakaan kerralla ei tärpännyt joten luovutin. Hetken päästä Tulitomaatti soitti Qwardille ja kertoi että olisimme menossa syömään Yakinikua Minowassa, joten suunnistimme metrolla takaisin Minowaan.
Yakiniku oli löyhästi Golden Raxiin verrattavissa oleva ruokailutapa: sisäänpääsyn hinnalla sai syödä riisiä ja lihaa niin paljon kuin jaksoi. Liha tarjoiltiin raakana buffetissa ja jokaisesta pöydästä löytyi pöydän keskeltä grilli jossa sai korventaa lihan haluamallaan kypsyysasteella. Yakiniku oli erittäin hyvää, ja sain syötyä vatsan täyteen hyvänmakuista lihaa ja riisiä <3 .
Yakinikun jälkeen suunnistimme takaisin kohti Minowan asemaa ja Qward lähti kohti kotia Goita. Minä ja Tulitomaatti taas suunnistimme New Koyoon ja juuri äsken TT meni nukkumaan. Itsekin olen erittäin väsynyt tällä hetkellä ja tämän blogimerkinnän jälkeen olen myös menossa nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.