IRC-Galleria

Mysse

Mysse

「会者定離」

Myssen pieni joulunovelliTorstai 25.12.2008 04:13

Olipas se ikimuistoinen jouluaatto! Hasegawa-sanin haastattelun jälkeen kerroin hänelle, että minulla on suomalainen kaveri (Tulitomaatti) täällä New Koyo hotellissa joka osaa sujuvaa Japania. Soitin hänelle ja kerroin että "tule äkkiä tänne hotellin aulaan, täällä on tv asahin reportteri joka juuri haastatteli minua!" ja TT tuli tämän jälkeen myös aulaan. Hän esittäytyi Hasegawa-sanille ja Hasegawa-san kyseli TT:ltä hänen päivän ohjelmaansa. TT vastasi, että hän oli menossa ostamaan tyttöystävälleen sweet lolita-kaupasta vaatetuliaisia. Tästä Hasegawa-san innostui kovasti, koska hän tekee lähinnä talousuutisiin ohjelmia jotenka hän ehdotti, että tekisimme oman(!) ohjelman TT:n tuliaisten ostamisesta, ohjelman teema oli siis että vaikka jeni on viimeaikoina kallistunut kovasti niin turistit silti käyvät Japanista ostamassa tuliaisia. Hän myös halusi videokuvata minua arcadessa pelaamassa beatmaniaIIDX:ää, kun kerroin että olen pelannu IIDX:ää kotivehkeillä noin kolmen vuoden ajan.
Tämä johti siis siihen, että reissasimme taksilla hotellilta Shibuyaan tv asahin laskuun. Hasegawa-san haastatteli lähinnä TT:tä ostoksiin ja talouteen liittyvistä asioista kaupan edessä. Itse kauppa oli vielä kiinni kun yritimme päästä sinne sisälle ja huomasimme että se aukeaisi vasta vajaan tunnin päästä. Noh, otimme uudestaan taksin ja tällä kertaa menimme Shibuyan arcadeen ja minä pelasin muutaman krediitin IIDX:ää samalla kun Hasegawa-san kuvasi minun pelaamista. Hän myös kehui kovasti pelaamista sanoen että olin tosi hyvä IIDX:ssä :) . Vajaan tunnin jälkeen lähdimme jälleen taksilla takaisin kaupalle ja tällä kertaa kauppa oli auki. Menimme sisälle ja Hasegawa-san esittäytyi myyjälle ja kysyi kuvauslupaa häneltä. Myyjä soitti päällikölleen ja hetken juttelemisen jälkeen Hasegawa-san sai kuvausluvan. Tämän jälkeen TT antoi listan tyttöystävänsä toiveista myyjälle ja myyjä etsi kyseiset tuotteet TT:lle. Kauppareissunjälkeen Hasegawa-san joutui lähtemään takaisin tv asahin konttorille tekemään kuvatusta materiaalista valmiin ohjelman, koska sen piti olla eetterissä jo kolmen tunnin päästä. Hän myös lupasi lähettää minulle ohjelmasta DVD-tallenteen kotiosoitteeseeni. Emme päässeet näkemään ohjelmaa silloin kun se tuli televisiosta koska olimme silloin Shinjukussa pyörimässä, mutta Qwardin setä oli kuulemma nähnyt kyseisen ohjelman ja soittanu Qwardille sanoen "KATSO ÄKKIÄ SUOMALAISIA TV ASAHI-KANAVALLA!".

tv asahi episodin jälkeen lähdimme kävelemään kohti Harajukua. TT oli hieman nolostunut, koska hän joutui kantamaan isoa vaaleanpunaista kassia joka mainosti äskeisestä sweet lolita-kauppaa. Saavuimme Harajukuun jossa kävimme jossain random-hampurilaispaikassa vetämässä purilaiset, ne eivät olleet oikeen mistään kotoisin suoraansanottuna. Syönnin jälkeen kävimme katsomassa, josko Harajukun sillalla olisi ollut cosplayaajia mutta keskiviikkona se oli melkein autio joten päätimme tsekata sen uusiksi sunnuntaina. Tämän jälkeen suunnistimme kohti YELLOW HOUSE vaatekauppa josta ajattelin käydä katselemassa Aoille tuliaisia. YELLOW HOUSEn myyjä oli aika eksentrinen, ei ollenkaan samantapainen kuin mitä useimmat japanilaisten kauppojen myyjät (ehkä hiukan temperamenttinen ja kova kauppaamaan tuotteitaan). Löysin yhden takin Aoille josta en ollut ihan varma mitä mieltä hän olisi siitä + takki oli aika kallis (14500y, about ~130e) joten otin takista muutaman kuvan jonka jälkeen lähdimme pois YELLOW HOUSEsta. Sen jälkeen lähdimme etsimään LEMONed kauppaa, jonka löysimmeki vain yhden väärän käännöksen jälkeen. LEMONed oli juuri sitä mitä olin toivonutkin, eli hide-aiheista krääsää ja kaupassa soi kiertelemishetkelläni EYES LOVE YOU ja 50%/50% <3 . Ostin kasvopyyhkeen ja A4 mapin koska halusin jotain matkamuistoja LEMONedistä. LEMONedin jälkeen lähdimme Shibuyan keskukseen JR:llä, jossa kävin GUHROOVY-nimisessä levykaupassa. GUHROOVYn kauppa oli oikeastaan matkani ensimmäinen asia, joka ei vastannut odotuksiani: kauppa oli hyvin pieni ja valikoimaa oli todella vähän, sekä myyjä siellä ei tiennyt oikeen mistään mitään. Ostin muutaman DJ SHARPNELin levyn (Brain violation kannou shoujoun sekä Running all night!!in) ja nappasin muutaman flyerin sieltä mukaani. Sitten lähdimme kohti Shinjukua, jossa kävimme syömässä okonomiyaki-paikassa. Okonomiyaki oli aivan taivaallisen hyvää <3 . Okonomiyakin jälkeen löysimme yhden disk unionin levykaupan jossa kävin hieman kiertelemässä. Kaupassa huomasin, että siellä on "osta 3 käytettyä levyä niin saat 10% alennuksen" tarjous joka oli voimassa huomiseen eli 25.12 asti. Tätä kirjoittaessani on 25.12 aamu joten tänään varmaan käyn kiertelemässä disk unionin levykauppoja edullisten käytettyjen levyjen toivossa. Shinjukun jälkeen suunnistimme takaisin hotellille, jossa soitin äidilleni Skypen kautta 48 minuutin puhelun kuulumisia kertoen ja sen jälkeen painuin nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.