IRC-Galleria

Mysse

Mysse

「会者定離」

07.01: Niwa no yuKeskiviikko 07.01.2009 19:46

07.01 heräsimme vasta klo 14 tietämillä ja 11 tunnin yöunien jälkeen lähdimme kohti Asakusassa sijaitsevaa Stockmannin tyylistä vaatetavarataloa. JUOLA osti itselleen uimahousut ja vaihtovaatteita, jonka jälkeen kävimme paikallisessa ruokalassa vetämässä sobaa ruuaksi. Tämän jälkeen oli päivän varsinaisen ohjelman vuoro, eli reissu Niwa no yu nimiseen kylpylään.
Matkustimme metrolla Toshinmaeniin ja löysimme perille. Kylpyläreissu maksoi 2250 jeniä ja kylpylässä pääsin vihdoinkin testaamaan onsenia ja tarkemmin otettuna rotenburoa (eli kivestä rakennettua ulkona olevaa kuumaa allasta). Vaikka paikan rotenburo oli suhteellisen pieni, oli se silti omalle kohdalle mielenkiintoinen kokemus. Kävimme myös testaamassa paikallisen Suomalaisen saunan: sauna oli about 60 asteisen lämmin eikä kiukaalle heitetty ollenkaan vettä. Kävimme paikan muutkin altaat läpi (yakuzi, pääallas jne) ja jonkin ajan pulikoinnin jälkeen päätimme lähtä takaisin hostellia kohti. Tulimme convinin kautta hostellille. Hostellilla muutaman levykaupan nimen ja googletuksen perusteella sain selville, että Kōenji on sellainen osio Tokiota (Shinjukusta katsottuna hieman lännessä) josta voisi löytyä useampi käytettyjen levyjen levyliike.
Huomenna on siis tarkoitus suunnistaa aluksi Kōenjiin, josta Shinjukuun jos kaikki levyihin varatut rahat ei ole vielä siihen mennessä kulunut Kōenjin kauppoihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.