IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

Eläimiin sekaantujat ja eläinpornoLauantai 28.05.2011 13:58

Mitä mieltä olet kyseisistä asioista? Luultavasti ajattelit jotenkin tähän tyyliin "outoa/luonnotonta/sairasta" tai "eläin rääkkäystä!". Mutta mietippä hetkinen onko kyseessä tosiaan aina eläinrääkkäys? Sattuuko eläintä jos joku gimma ottaa siltä suihin? Jos joku kokee rakastavansa koiraansa niin onko se paha asia? Monilla meistä kuitenkin on tai on ollut lemmikki joka on äärimmäisen rakas.

Entä sitten sairasta? Ehkäpä tai ehkei. Vaikea sanoa, mutta jokatapauksessa meillä on paljon sairaita ihmisiä tuolla kaduilla. Suurinosa vaarattomia, jotkut ehkä vaarallisiakin. Kumpaankohan ryhmään käsittelemämme henkilöt kuuluvat.

Entä Luonnotonta? No jonkun asian leimaaminen luonnottomuudeksi on jo itsessään varsin hankala asia, sillä kysymys siitä mikä on luonnollista on äärimmäisen vaikea. Jokatapauksessa tämäkin asia on esiintynyt luonnossa vuosi tuhansien ajan.

Outoa se varmaan on, mutta koska on tullut hyväksi perusteeksi tuomita jokin, koska se on meidän mielestämme outoa?

Lopuksi jos vielä tuntuu siltä, että ihan sairasta puuhaa, niin huomauttaisin vielä, että monet meistä ovat sitä mieltä, että on ihan ok pitää eläimiä pienissä häkeissä ja kohdella äärimmäisen huonosti, jos ne tuodaan sitten siististi meidän lautasillemme. Kaksinaismoraalisuus huipussaan. Eipä tässä muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.