IRC-Galleria

YleX_Aamu

YleX_Aamu

YleX Aamu on palannut joululomilta.
80-vuotias avulias mummo päätti auttaa kotikirkkoaan nähdessään sen seinällä hieman rapistuneen maalauksen Jeesuksesta. Espanjalaisnainen aikoi säästää kirkon rahaa ja aikaa ryhtymällä entisöimään maalausta. Valitettavasti mummo ei kysynyt keltään lupaa operaatioonsa eikä taidotkaan ihan riittäneet maalauksen korjaamiseen ja mummo päätyi tuhoamaan Elias Garcia Martinezin vuonna 1910 maalaamaan Ecce Homo -freskon lähes täysin. Jumalan pojan sijasta maalaus näyttää joltain aivan muulta (lue lisää The Telegraph -lehden sivuilta TÄÄLTÄ).

Milloin sinun tai ystäväsi olisi kannattanut kutsua paikalle ammattihenkilö? Yrititkö vaihtaa autosi renkaat itse ja huomasit ensiajon ensimmäisellä pysähdyksellä renkaan vain jatkavan matkaansa? Yrititkö itse maalata asuntosi seinät vain huomataksesi lattiankin olevan täynnä maaliläiskiä? Mitä muuta? Kerro meille milloin onni ei tullut itsetehdystä!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.