IRC-Galleria

YleX_Aamu

YleX_Aamu

YleX Aamu on palannut joululomilta.

Tuomas Holopainen YleX Aamun vieraanaSunnuntai 27.11.2011 20:22

YleX Aamun vieraana maanantaina 28.11. kävi Nightwish-yhtyeen nokkamies Tuomas Holopainen.

Haastattelun voi kuunnella täältä: http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/tuomas-holopainen-imaginaerum-on-ehdottomasti-meidan-teatraalisin-orkestraalisin-poukk

Tyylimies Tuomas Holopainen vieraili kertomassa uudesta Imaginaerum-levystä.

Aamun kysymys: Tapahtui pikkujouluissa...Perjantai 25.11.2011 09:52

Taksikuskit ovat nyt todella kiireisiä, sillä pikkujoulusesonki on kuumimmillaan! YleX Aamu hyppää tänään kelkkaan ja järjestää perinteiset toimistobileet ennen kaupungille siirtymistä.

Pikkujouluissa sattuu ja tapahtuu: Joku juo liikaa boolia, joltakin katkeaa kengästä korko, joillakin on flirtti päällä, joku näyttää paljasta pintaa, joku itkee ja avautuu, joku ottaa kopioita takamuksestaan... Avaa meille pikkujoulusalaisuuksien arkkusi ja kerro, mitä sinulle tai ystävällesi on tapahtunut pikkujouluissa!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
YleX Aamun vieraaksi saapuu tänään Madventures-ohjelmasta tutut reissaajat Riku Rantala ja Tuomas Milonoff. Miehiltä on ilmestynyt Mad World - Seikkailijan Atlas -tietokirja, joka laittaa koko maailman yksiin kansiin.

Riku ja Tunna ovat lukuisia kertoja todenneet olevansa matkustajien sijasta travellaajia, jotka eivät lähde pakettimatkoille, eivätkä käytä turistioppaita (oppaana toimii korkeintaan joku paikallinen kaveri).

Milloin sinä olet ollut omatoimisesti reissun päällä ilman opasta ja matka saanut uuden käänteen? Oletko lukenut karttaa väärin? Oletko eksynyt suurkaupungin kaduilta sivukujille? Oletko ollut viidakkoretkellä ja huomannut, ettei polkua näykään? Oletko ajanut autollasi väärään kaupunkiin? Oletko ollut naapurikylässä viettämässä iltaa ja kadottanut reittisi bussiasemalle? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa YleX Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Torstaina 24.marraskuuta YleX Aamun vieraaksi saapuvat Madventures-reissaajat Riku Rantala & Tuomas "Tunna" Milonoff.

Reissumiehet studiossa klo 09.00!

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.

Mikä on ollut oman elämäsi saippuasarjahetki?Keskiviikko 23.11.2011 09:53, 241 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Ile oli nostamassa punttia taloyhtiönsä kuntosalilla. YleX Aamussa tuli puheeksi tulisivatko muut asukkaat samaan aikaan nostamaan punttia tai esimerkiksi juttusille pyykinpesun lomassa ja mietti - kuin Salatuissa elämissä ikään.

Tähän liittyen YleX Aamu haluaa kuulla teidän oman elämän saippuasarjahetkiä. Käyttekö naapureiden kanssa heittämässä löylyt? Puuttuuko saunastanne suihku? Onko henkilökohtaisessa elämässänne erikoisia ihmissuhde- tai asumiskuvioita? Löytyykö kerrostalostasi Ulla Taalasmaa tai Ismo Laitela? Oletko saanut kuulla paljastuksia perheestäsi? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
New York timesin mukaan ihmiset ovat toisistaan vain 4,74 askeleen päässä aiemmin ajatellun 6 askeleen sijaan. Lehden mukaan alkuperäinen kuuden lukema on tehty vuonna 1967 ja perustuu tietoihin 296 vapaaehtoiselta. Uudessa tutkimuksessa on mukana yli kymmenesosa maailman väestöstä, eli Facebook-käyttäjät!

Näin voimme siis ajatella, että Intiassa asuvan gurun ystävän ystävä on sinun ystävän ystäväsi.

Milloin maailman pienuus on yllättänyt sinut? Oletko tavannut naapurisi maailmalla? Oletko kohdannut yllättävää kautta vanhan ystäväsi? Oletko kovaan ääneen puhunut jostain julkkiksesta niin, että tämän sisar onkin vieressäsi? Mitä muuta? Kerro meille!

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
Lehdistössä on kohistu pari päivää siitä, kun pari kansanedustajaa on kertonut kieltäytyvänsä Linnan juhlien kutsusta vedoten omiin vankkoihin mielipiteisiin. YleX Aamulle tuli mieleen Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki, joka nähtiin vuoden 2001 Kuokkavierasjuhlissa Presidentinlinnan ulkopuolella. Arhinmäen kerrotaan olleen paikalla tekemässä juttua Kansan uutisille. Iltapäivälehdistö väitti kuitenkin myöhemmin Arhinmäen olleen kuokkavieras ja mies sai kritiikkiä mennessään itse Linnan juhliin kahta vuotta myöhemmin. Arhinmäkeä syytettiin suoranaisesta takinkäännöstä.

Tähän liittyen YleX Aamu tahtoo tietää, milloin sinä olet kääntänyt takkisi. Oletko esimerkiksi pitkään kieltäytynyt liittymästä Facebookiin ja olet nyt ystäväpiirisi aktiivisin käyttäjä? Oletko vannonut, ettet koskaan laita haaremihousuja päällesi (kuten Hanne) ja nyt et mitään muuta käytäkään? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.

Ihku Robert Pattinson!Keskiviikko 16.11.2011 14:47

Tällaista oli Tukholmassa Twilight-lehdistötilaisuudessa...Koko haastattelupätkän näet täältä:
http://areena.yle.fi/video/1320241353979
Loviisan kirkon penkkien maalausurakka meni kirjaimellisesti pyllylleen. Puupenkkien öljymaalipinta ei ehtinyt kuivua kunnolla ennen Verdi-konserttia. Tämän takia osa yleisöstä sai maalitahroja housuihinsa ja penkkeihin on jäänyt yli sata "ahterinmuotoista kuviota sekä painaumia housujen ja taskujen saumoista”.

Milloin sinä olet jättänyt pysyvät jäljet itsestäsi ja minne? Onko sinun pakarasi Loviisan kirkon puupenkeillä? Oletko raapustanut nimesi Berliinin muuriin tai Eiffel-torniin? Oletko kävellyt kuivuvan betonin tai maalin päältä? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän artikkeliin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

Hanne
XL-malli Jacqueline järkyttyi syvästi huomattuaan valokuvansa ikävässä asia yhteydessä. Naisen vuosia vanha valokuva oli päätynyt kuvapalvelulle ja sitä kautta pettämissivuston markkinointiin.

Isokokoisen Jacquelinen kuva oli New York Metro -lehden kokosivun mainoksessa mukana negatiivisessa mielessä, sillä kuvaan oli liitetty teksti ”Did your wife scare you last night?”

YleX Aamun Hanne on myös yllättynyt elämänsä aikana muutamaan otteeseen löytäessään kuvansa ihmeellisistä paikoista. Hannesta otettu uimahyppykuva on esimerkiksi päätynyt Laukaan vapaa-aikaviraston esitteen kanteen. Viimeksi Hanne löysi oman naamansa belgialaisen karaokebaarin mainosjulisteesta (kuva alla).

Hanne löysi kuvansa yllättäen belgialaisen karaokebaarin julisteesta - WTF?


Me tahdommme nyt tietää, milloin sinä olet löytänyt oman naamasi tai nimesi yllättävästä yhteydestä. Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.