IRC-Galleria

uskokaa huviksenne: Perjantai 01.02.2008 21:31

oon selvinpäin! :D jep olen selvinpäin ja on perjantai. Tässä on pari viikkoa tullu dokattua torstaista asti niin että kukaan ei voi sanoa tai kysyä niin: olin eilenkin selvinpäin. Olen myös huomenna. KYLLÄ! nyt tuli sellai fiilis et on kyl taas dokattu ihan tarpeeks. tupakkaa on tullu myös poltettua ihan liikaa joten tänään on kuudes hatsiton päivä. Välillä tää tekee ihan hyvää olla selvillä vesillä^^ :)

Tänää oon pakannu kamat ja joo tota on kyllä taas niin vatusti että. :D pari kassillista kenkiä, jätesäkillinen + treenikassillinen vaatteita, kassillinen kosmetiikkaa/koruja/hygienia tuotteita, kaikki rojut mitä oon lainannu mutsilta ja lumilauta.
Koska niitä kaikkia ois ihan mahdotonta saada keskiviikko illan aikana roudata helsinkiin yleisillä niin, faija tulee huomena hakemaan mut + tavarat ja be talar sunnuntaina dösällä backii. Keskiiviikkona mun mukana lähtee sitten vielä matkalaukullinen vaatteita mitkä oottaa vielä pesua + muut unohtuneet.

Kiire, stressi ja muiden nurkissa asuminen lähenee - niin ja dataamisen loppu. :< vähän ois helmi ku ois läppäri, ni sais sen messii. Ku faijalki on vaa yks kone ja joutuu siit taistelee. Mutta no, voi myös olla etten kerkeä pahemmin sielä edes datailemaan. <:

Tänään päivittelin sitä että miten hankalasti kaikki asiat voikaan tehä. :D
Muutan eka itteni faijalle noiden kamojen kanssa. Sit tuun välillä muuttamaan tänne heinolaan mut tästä asunnosta toiseen. Sen jälkeen ku tuleva siskoni syntyy pakkaan kamat ja muutan mutsille (en kestä elää kenenkään muun mukaan ja vauvojen mukaan joutuu elämään koko perhe arrrg). Sit muutan itteni takas heinolaan taas. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.