IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Kauniin päivän blogimerkintäTiistai 22.03.2011 20:00

Ah, kevät! Vihdoin.

Joka talvi sanon itselleni, että ei minulla mitään kaamosmasennusta ole. Elämä on vain pimeää ja tunnekylmää. Joka kevät kuitenkin tunnen herääväni. Unohdan, miltä se tuntuu joka kerta.

Ulkona on reilut viisi astetta plussan puolella. Asfaltti on paikoin kuivaa, vaikka joutuukin suurimman osan ajasta kävelemään viiden sentin loskakerroksen päällä. Ilma tuoksuu muullekin kuin syvästi jäätävälle. On se sitten kumma, miten oikeastaan pystyy nauttimaan pakokaasuista ja katupölystä.

Tämän hetkinen ilma on saa muistot Bakaconista pulpahtamaan pintaan. Sitäkään ei tarvitse enää kauaa odotella. Koulu on kutakuinkin minulta ohitse, mitä nyt viestinnän sotkuja vielä selvittelen ja viimeisessä jaksosa suoritan kuvaamataidon diplomin. Toisin sanoen: Minulla on aikaa itselleni. Eli sitä parasta.

Nyt kun pahin on ohitse, aloitin eilen vihdoinkin Lucciolan kanssa. Itsetuntoni on korkealla. Periaattessa saattaa kuullostaa itserakkaalta ja ties miltä, mutta pöyhistän rusinoitunutta egoani vertailemalla itseäni muiden cosplayaajien tekemiin pukuihin samasta hahmosta. Puvusta tulee toivon mukaan täysin kick-ass. Tai ainakin niin kick-ass että olen tyytyväinen itseeni.

Tänä vuonna yritän olla rehellinen itselleni. Toivottavasti se vaikuttaisi positiivisesti kaikkeen, mitä teen ja tulen tekemään.

Olen hakulomakkeet jo lähettänyt eri oppilaitoksiin. Samalla, kun teen Lucciolaa, samalla on synnyttävä myös ennakkotehtävät. Ei ihan niin kiva, mutta kun pysyn kerrankin aikataulussa, ongelmia ei pitäisi syntyä.

Vielä hieman Bakaconista ja samalla myös Tampere Kupliista.. Tampere Kupliiseen olen tulossa edelleen Lucciolana, kuten aiemmin tekstistä kävi ilmi. Bakaconiin minun tosiaan piti tehdä peräti kaksi pukua. Toisin on kuitenkin käyvä. Jos teen Bakaan uuden puvun, se on sitten yksinkertainen. Tällä hetkellä nimittäin raha-asiat eivät ole mitenkään kovinkaan loistavalla tolalla. En kisaa Tampere Kupliissa. Säästän mielummin paneutumiseni Ane-uen kanssa pidettävään maskeerauspaneeliin, joka on suunniteltu pitää myös Bakaconissa. Jos Lucciolalla kisaan, se tapahtuu Pieksamäellä.

Edessä on muutto vuokra-asuntoon edellä mainittujen ongelmien takia. Toivon sen oikeasti olevan kerrostalo. En tiedä, mikä siinä on, mutta minä nautin kerrostaloasunnoista. Jotenkin en voi unohtaa eläväni, kun muut elävät ympärilläni.

Tänään pitäisi katsoa vaatteita ja tavaroita kirpputorille. Niitä tuntuisi olevan ihan kauhea määrä. Hyllyt pullottavat vaatteita, mutta suurinta osaa niistä en käytä. Ja minähän niitä e ole ostanut. Nirso olen. Hmmm... Missäköhän on ongelma? Ahh, siinä, että en suostu pistämään todellakaan ihan mitä tahansa niskaani. X____x Jokainen vaate, jota käytän, täytyy sisältää palan minua.

Joudun muuttamaan muuton jälkeen suhteellisen pian uudestaan, lähinnä siksi, että kaikki koulutuspaikkani, joihin olen hakenut, ovat toisilla paikkakunnilla. Muita vaihtoehtoja ei ollut. Että onhan tämä tavaroiden karsiminen jo tässä vaiheessa ihan hyvä. Ja tietenkin tyhjä rahakukkaroni saa edes hieman apetta. Toivottavasti.

Aurinko saa minut katsomaan animea pitkästä aikaa. Sain vihdoin katsottua Last Exilen viimeisen jakson ja nyt etsin jotain katsomisen arvoista. Aikaakin kun on. Eipä tässä muuta. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.