IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Vanhat ja Gaala niin lähekkäin...Sunnuntai 20.12.2009 21:25

Cosplaygaala on 7.02.09 ja Vanhat 19.02.09. Viikko väliä. Ja näihin tapahtumiin aikaa noin 2kk ja 1vko. Todella hienoa, tosin enemmän, mitä odotin.

Päivä kanakaiden leikkaamista.Sunnuntai 20.12.2009 20:54

Yayayay. Sain vihdoin leikattua viittaan kankaat. Ompeleminen ei tule aiheuttamaan varmasti yhtä paljon päänvaivaa, kuin sen tekeminen kahdella olkasaumalla oikealla tavalla istuvaksi. Vielä on ostettava vuorikangas, jonka joudun maalaamaan kangasväreillä persikan ja vaaleanpunaisen välimuotoon. Damn. Miksi Eurokankaasta ei edes persikkaa löydy? Prkl.

Tänään vielä pitäisi saada taisteltua vekkihameen teko päätökseen. Siinä tosin on a major problemo. Olen ehkä itse tyhmä kun en tajua (toisaalta en käyttänyt kaavoja, ainoastaan matikkapäätä), kun hame muotoutuu vekittämisen jälkeen nuppineuloilla niin, että se kaartuu ylä- ja alalaitojen vasemmasta ja oikeasta reunasta alaspäin. Sellainen jännä operaatio oli kuitenkin pakko tehdä, joka tämän ilmiö aiheuttaa, koska vyötäröni on luonnolisesti kapeampi, kuin lantioni, ja vekkien on oltava tip top samanlaiset kuin kuvassa. Noh, ei kai sitten voi kuin leikata ylä ja alareunaa. Onneksi olin jättänyt ylimääräistä pituutta aikalailla, mutta nyt hameesta tulee TODELLA mini. En taida käyttää vapaa-ajalla. Conissakin pantsut varmasti vilkkuu. Minkäköhän takia ne eivät vilku hahmolla? :O

Peruukkeja etsimässäLauantai 19.12.2009 15:23

Äidin piti joululahjaksi hankkia minulle eBayn kautta kaksi peruukkia Cosworxistä. Äiti on ollut todella laiska asian kanssa, vaikka hoputin kovasti tekemään asioille jotain. Lopulta Coswrxistä ei saanut kumpaakaan peruukkia, joten siirryin etsimään eBaystä. Onneksi löysin kaksi erittäin potentiaalista peruukkiehdokasta. Sitten vain toivoo, että peruukit saisin itselleni ajoissa... Varmaan pitää maksaa se lisämaksu, että olisi perillä n. viikossa. Argh.


Niin pitkään oli kuunnellut tuota kamaa, että oli pakko avata suu.
...mistä saa tärkkiä! : D

Talk like a pirate -dayKeskiviikko 09.12.2009 17:48

Syntymäpäiväni sattuvat osumaan päivää aiempaan kuin 19. syyskuuta, jolloin on Talk Like a Pirate -Day. Tämähän toisin sanoen tarkoittaa sitä, että synttärit olivat merirosvoteemaiset. Tein jännän seikkailun, joka alkaa Pirates of the Caribbeanin Gibbsin lähettämällä viestillä. Se on liian hyvä tullakseen unohdetuksi. Siksi laitankin sen tähän! :D
Saturday 19th September 1709
Yarr!

Welcome to the ship maties! You are standing on the deck of the Black Pearl. Your Cap'n Jack is visiting Tortuga, while the crew, which means you my little seaturtles, has been left the mission to take care of the ship.

Now there are a few things you have to make sure are done before Jack comes back, you don't wanna make him mad, don't you? Everything points to the rum for Jack. Follow the instructions I left you behind. And don't take them only as guidelines! There will be suffering for those even thinking mutiny!

Sweat and blood,


Gibbs

P.S. The map is on the other side.

ÄÄÄÄÄÄH! Arvatkaa potuttaako?!Keskiviikko 09.12.2009 17:21

En päässyt psykologian kokeeseen koeviikolla, koska sairastuin. Poikkeuksena sain äidiltä, joka on lääkäri, sairastodistuksen, jonka tekemisestä jankutin monta päivää putkeen. Sain paperin äidiltä vasta eilen ja tänään oli viimeinen päivä ilmoittautua uusinta kokeeseen. Ja arvatkaa mitä? UNOHDIN PALAUTTAA SEN OPETTAJALLE! KAIKEN LISÄKSI UNOHDIN MENNÄ PSYKOLOGIAN TUNNILLE. Vittu.

En todellakaan halua, että opettajat saavat minusta mielikuvan lintsaajana. En ole ikinä elämässäni lintsannut tunnilta, vaikka monta kertaa onkin houkuttanut. Joka jaksossa on ollut tähän mennessä yksi tunti, jolle olen yksinkertaisesti unohtanut mennä ja poissaolovihossa lukee: Sekaannus lukkarin kanssa, ja äidin allekirjoitus siinä vieressä.

Toivon koko sydämmestäni, että saan ilmoittautua uusintakokeeseen vielä huomenna. Helvetin helvetti.

Pitäisi kai jo aloittaaTiistai 08.12.2009 21:11

Cosplaygaalan puku pitäisi saada suurinpiirtein valmiiksi ennen joululomaa, enkä ole vielä aloittanutkaan. Ensimmäisen askeleen otan varmaankin vekkihameen kanssa. Kukaan ei muuten ole Suomessa vielä cossannut tätä hahmoa ja ulkomaillakin huonommanpuoleisesti, joten tästä tulee mielenkiintoista.

Joululoman olenkin sitten varannut Madam Redille, ja päätin toteuttaa tanssiaisasuversion. Se on hyvin näyttävä. Onneksi ei tarvitse muuten siihen proppeja toteutella, mitä nyt yhden pitsisen viuhkan.

Täytyypi vielä selvitellä, kuinka lähekkäin Vanhat ja Gaala ovat toisiaan, eli kuinka kauan minulla on aikaa molempia vielä valmistella. Itse aikaiseksi siirretty deadline näyttäisi muuten toimivan. :)

Yeasterday teh pikkujoulutSunnuntai 06.12.2009 15:31

Ensinnäkin haluan sanoa: Kiitos kaikille erittäin mukavasta seurasta ja oli todella hyvää ruokaa! Tässä juoskelen vielä eilistä glögiä jota oli kattilassa. Emilia tosiaan jäi meille yöksi. Oli tarkoituksena katsoa The Nightmare Before Christmas, mutta päädyimme katsomaan Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstun. Sitten höpötettiin johonkin kolmeen aamulla kaikenlaisesta. En kyllä enää muista paljon mistä.

Disney pantomiimi oli jälleen mukavaa, vaikka en päässytkään virittäytymään ihan tunnelmaan niin kuin yleensä. Kaiken lisäksi kaikesta tarpeellisesta tehtävästä cossin laittamisesta piparien kuorrutukseen tuli kauhea stressi. Minä ja Tirppa hävittiin aika reilusti Sing Starin pass the micissä. xD Ja pääsihän sitä kokeilemaan tanssimattoakin, oli hauskaa, mutta ei okein ehtinyt nostamaan sitä vaatimustasoa kauhean korkealle.

P.S. Joltain jäi tänne Dove-dödö tai joku anti-perspirantti. : D Veikkaan Tirppaa? : DD:DD:D:D:D:D Ai niin ja myös tanssipelin kannet, Emilialta jäi passi ja sitten oli vielä kai jotain...... Hatorin kamera! >.< Voi teitä huolimattomia. Löisin melkein vetoa, että jotain vielä löytyy.
...tosin. Mööö. Joudun olemaan koululla kolmeen saakka, vaikka pääsin kokeesta noin yhdeltätoista. Tällä aikaa sitten revin käsin paperista lappuja, joihin tulee Disney pantomiimiin hahmoja. Näitä samoja voisikin sitten käyttää vähän pidemmän aikaa kun tekee ne kerralla kunnolla.

Ajattelin vihdoin jatkaa fanficcini kanssa (jolla ei ole muuten vielä nimeä). Kyseessähän on AkuRokua, mutta yritän tehdä sen mahdollisimman ei kliseisellä tavalla. Ideakin on jotain aika omaperäisitä, enkä halua sitä paljastaa sitä muuta kuin yksityisesti lukeville. . . Harmi vain että jokunen kuukausi sitten läppärini koko järjestelmä kaatui ja kaikki tiedostot katosivat. Eilen yritin saada yhdeltä kaveriltani tarinaa takaisin päin, mutta hänellä oli käynyt sama juttu. Ainoaksi toivokseni taitaa jäädä Windy... Tai sitten lähetetyt viestit sähköpostista!!!! Tarkistanpa heti. *sneaks away*