IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Mihin mä sen Hamtaron korvan pistin?Lauantai 21.03.2009 18:44

Ai niin. Päähän.

Miten tähän päädyin?

Tuli vaan mieleen eräässä vaiheessa korvien valmistusta kokeilla meneekö Hamtaron korva päähän. En katsonut peilistä mutta luultavasti näytin Mario-sieneltä. Niimpä sitten kun tuli tarve ommella siihen vanua päälle, ihmettelin kovasti minne oli korva kadonnut.

:3

Making da Hamtaro.Lauantai 21.03.2009 15:36

Voisin vihdoin virallistaa, että Tampere Kupliiseen olen tulossa Hamtarona. En tiedä miksi, mutta idea on ainakin ollut päässäni jo jonkin aikaa. Muutamia vuosia sitten seurasin Hamtaroa ihan kybällä! 83 Joten nyt on aika nostalgisoida...

Ihmisten reaktiot ovat olleet joko: LOL, tai Awwws<3, kun olen kertonut mitä sitten lopulta cossaan Tre Kupliissa. No, luultavasti ne Awwssit pääsee voiton puolelle loppujen lopuksi. Miksi sitä paitsi Hamtaroa edes dissataan? Koska se tuli Suomen TV:ssä?

Tänä viikonloppuna yritän saada Hamhamini siis valmiiksi siskoni Tokyo Mew Mew -Purinin kanssa saman aikaisesti. Ensi viikon kulutan Zack Fairin jätti-miekan kanssa, jonka teen kaverille (sugarcultille) samaiseen tapahtumaan, kuin Hamtaron ja Mew Purinin.

Hamtaron pää, joka on noin puolet vartaloni pituudesta, makaa tällä hetkellä olohuoneen lattialla. Ehkä kannattaisi jatkaa hommia, kun siinä on vasta kananhäkkiverkon ja fleecen väliin tuleva vanu ommeltuna (jotta verkko ei näkyisi ikävästi kankaan läpi).. Korviakaan ei ole edes vielä hahmoteltuna valmiina. O____O'' Ja vielä sekin, että fleeceä tosiaan taitaa puuttua vielä puolet tarvittavasta, koska Tampereen Euronkankaasta sitä en saanut tarpeeksi. Heti viikon alussa taidan sitten suunnata Ideaparkista loput ostamaan ja maanantaina kotopuolen cossit valmiiksi, jotta tilattu miekka saa tarpeeksi aikaa itselleen!

Nähdään Tre Kupliissa. Ja kyllä suostun halaamaan, kun on niin lutuinen hahmokin.

Saletisti Demyx.Sunnuntai 08.03.2009 12:44

Näemmä olen Demyx ainakin jokaisen erilaisen testin mukaan, jotka äsken tein. Org. jäsenet tuli yhdessä testissä sopivuudeltaan ukeimmasta semeimpään!

Voi mua pientä... -.-

Dexel - New Number VIII&IXPerjantai 27.02.2009 00:14

Eräänä päivänä Organisaation päämajassa päätettiin korvata Demyx ja Axel uusilla tulokkailla. Säästelläkseen vaivaa, heidät korvattiinkin vain yhdellä jäsenellä, Dexelillä, josta tuli uusi numero VIII&IX. Kun muut olivat tulleet hulluksi shamburiinien soittamisesta ja porkkanan värisistä hiuksista hänet kuitenkin poistettiin, koska ei ollut oikeastaan kelvollinen mihinkään tehtävään ja oli muutenkin täysin hullu.


LOL. Naurakaa mun piirtämälle kuvalle. Muokkasin siis tohon org. takkiin naaman ja shamburiinit Paintilla. Suorilla ja pyöreillä viivoilla. Keksin jostain ihan kummasta tämän Dexelin yrittäessäni nukahtaa.

Kolme outoa unta.Maanantai 23.02.2009 23:53

Kolmena päivänä peräkkäin olen nyt nähnyt kolme erittäin outoa unta. ...Tai ainakin omasta mielestäni ne ovat outoja. Ehkä ne ovatkin normaaleja, enkä ole vain nähnyt aiemmin elämässäni normaaleja unia näin usein. O_O Kylläpäs meni monimutkaiseksi. Mutta sellainenhan minä olen. Outo kaikin puolin. Ja jokainen niistä oli aika iso klisée.

Uni numero 1.

Aion esiintyä Särkänniemessä ja aion laulaa. Aluksi luultiin, että konsertti on jossain eläintarhan puolella, mutta sitten se olikin siinä isolla lavalla. Esitin jotain jo suosittuja lauluja. Ja mulla oli fanejakin. :DD ISO klisée.


Uni numero 2.

Olen jossain Turussa ilmeisesti. Kokonaista viisi miestä on rakastunut juuri minuun. Ja arvatkaa ketkä näistä viidestä kolme on? Visual Gayn pojat. Se oli niin outoa. Miten ne tyypit uneeni joutuivat? Lopussa päädyn Jukion kanssa kimppaan ja lausun Kissojen Valtakunnan Harun sanat leffan lopusta... Kaiken lisäksi Jukio ei edes ole henk.koht. näkökulmastani VG-duudeista se viehättävin. Sori Jukio xD

Uni numero 3.

Maailman loppu on tekemässä tuloaan. Ja vain minä tiedän/uskon sen. Muutama päivä aikaa päästää itsensä pahuudesta ennen The Tuomiopäivää. Kaikki tapahtuu Tampereen keskustassa. Paikalle ehtii iskeä paha hiekkamyrksy, joka aika kummallisella tavalla pystyy myös tuhoamaan rakennuksia. Pelastan ihmisiä myrskyltä. Sitten Leninin, Hitlerin ja Saddam Husseinin risteytys on ilmestynyt takaisin maan päälle ja se saarnaa jonkun talon edessä puhujapöntöstä kansalle, joka on aivan riemuissaan. Minä yllytän kapinan ja eräänlaisena sankarittarena yritän saada ihmiset tajuamaan, että pahuus yrittää saada niitä puolelleen ennen viimeistä hetkeä... Okei tämä uni kuullosti aika sekavalta ja oudolta, enemmän sitä peruskamaa mitä unissani joskus olen nähnyt muutamia vuosia sitten.

Kaiken kaikkiaan siis todella outoja unia. Repeilen vieläkin tuolle kakkos unelle. Se oli vaan jotenkin niin naurettava.

Cosplay-jaarittelua.Maanantai 23.02.2009 18:58

Tänään, tai jo oikeastaan viime lauantaina, alkoi vihdoin hiihtoloma - ja arvatkaa missä minä sen joudun viettämään? Mökillä, keskellä korpea. Siskojen ja isovanhempien kanssa. Voih, tätä kidutusta. On sentään koira mukana pitämässä seuraa. Ja läppäri + PS2 ja kasa DVD-elokuvia. :3

Onneksi sain ostettua tänä aamuna kankaat siskoni Purin-cossiin ja omaani, Guilty Gearin Maylle. Asut aion valmistaa ensi Tampere Kupliiseen, josta toivottavasti tulee yhtä mukava kuin viimekin vuoden tapahtumasta. Alunperin suunnittelin, että olisin tehnyt Kyborgi 009:stä hahmoni, mutta sen nyt sitten jäi.

Viime aikoina olen saanut hyviä cossi-ideoita, joista yllättävästi aika moni on ei-crossplay-hahmoja. Toisaalta taas näyttäisi siltä, että loppujen lopuksi kaikista cosseistani puolet on crossplayta, puolet ihan perus- tytteleitä/naisia. Dissaan suurinta osaa bongauksistani, koska niissä olen nähnyt vasta ulkokuoren, enkä vielä tiedä sarjasta/pelistä paljoa mitään.

Aiemmin maninitsemani May on puoliksi tällainen valinta. Muistaakseni vuonna 2007 näin kyseisen hahmon ensimmäistä kertaa tietämättä tietenkään siitä hölkäsen pöläystä. Katsoin vain, että "Wow, siinäpä bimbo merirosvotyttö", sittemmin olen pelannut pelejä, joissa May on vain kaksi kertaa, toisen kerran näistä itse Japanissa.

Guilty Gear -peleistä puhuttaessa, tänään näin varmasti kärkijoukkoon haluan-cossata-listalleni joutuvan hahmon: Valentinen Guilty Gear 2: Ouverturesta. Ja tämä hahmo pelkästään ulkonäkönsä puolesta. Peliä en valitettavasti koskaan saa hankittua, ja vaikka hankkisinkin, en saa sitä pelattua, koska en omista xbox360:tä. TT__TT Iso kyynel.

Akuroku-ficci for Valentine's day.Lauantai 14.02.2009 22:37

Kingdom Hearts II: Roxaksen salaisuus
Varoitus: Poikien välistä pussailua."Kuoleeeeeh!"
"Ei, en anna sen tapahtua. Tarvitset minua vielä, myönnä se".
Roxas juoksi Axelia kohti ja iski kaikin voimin, muttei osunut. Hän pysäytti vauhdin ja jäi vetämään henkeä.
"Eikö kunto kestä, avainpoju? Vai etkö kestä sitä kuinka KUUUma minä olen?"
"Anna se takaisin!"
"Mikä?"
"Anna... paketti.... takaisin!"
"Ai tämäkö, joka on sydämen muotoinen? Hmp. Ehkä pitää selvittä ensin onko sisältö turvallista", Axel sanoi hyvin ivalliseen sävyyn samalla yrittäen ikäänkuin läpivalaista pakettia aurinkoa vasten.
"Älä tee sitä, tai se on sinun erittäin viimeinen tekosi! En kaihda keinoja, jos teet sen! Lupaan, että kuolet!"

Se oli kuitenkin liian myöhäistä. Axel repäisi lahjapaperin paketin päältä.
"Noh, noh, noh. Mitäs täältä löytyy?" Hänen ilmeensä muuttui pian vinosta ällöttyneeksi.
"Öää. Mitä tämä... mönjä on?", Axel sanoi samalla kastaen kaksi sormeaan ruskean keltaiseen aineeseen ja jätti sormensa valumaan sitä paketin päälle. "Onko tämä sitä ainetta, jota Marluxia laittaa aina kasvoihin?", hän kysyi piirtäen kasvoihinsa kissan viikset. Hän vilkaisi paperin alta paljastunutta pakettia: Hyvän Kummitädin Hemmottelusuklaa - Anna ihastuksesi maistaa tätä ja hän paljastaa todelliset tunteensa. Makuna Paopu-hedelmä. "Uu~. Onko pikku-Roksupoksulla salainen ihastus?"

"Aaaaargh! Roxas juoksi niin lujaa kuin pystyi Axelia kohti Keyblade ojossa. Hän osui. Axel lensi pari metriä taakse päin ja Roxas löi häntä niin raivoisasti kuin suinkin pystyi. Uudestaan ja uudestaan. Hän ei uskonut tätä. Sen ei ollu tarkoitus paljastua! Jälleen isku. Roxas ei enää jaksanut vaan vajosi polvilleen. Hän itki. Axel ei liikkunut.

"Mitä olen mennyt tekemään?" Hän katsoi täriseviä käsiään ja Axelia, jonka suunpielestä valui verta. "Mitä olen mennyt tekemään?" Roxas kipusi Axelin päälle ja itki tämän rintaa vasten. "En tarkoittanut sitä mitä tein. Rak-rakastan sinua... Rakastan sinua". Hän itki ja ulvoi yhä vuolaammin. Tuli hiljaisuus ja hän katsoi Axelin kasvoja. Hiukset, joita hän ei koskaan silittänyt, posket joita hän ei ollut koskaan rutistanut ja huulet, joita hän ei ollut koskaan suudellut. Hän ojentui eteen päin ja suuteli Axelia. Yhtäkkiä hän tunsi jotain muutakin kuin oman kielensä liikkuvan. Nahkaan verhotut kädet puristuivat hänen ympärilleen.

"Mitä ihm-?!"
"Luuletko, että kuolen noin pienestä, vauva?"
Roxas oli täysin sanaton.
"Mutta että oikein rakastat minua? Sitä en osannut sentään arvata".
Roxas painoi päänsä alas häpeästä ja punastui.
Axel kastoi sormensa jälleen ruskeaan mömmöön. "Tähän sinä halusit? Että minä maistaisin tuota suklaata?" Ennen kuin suklaiset sormet koskettivat hänen huuliaan, hän käänsi kurssin suoraan Roxasta kohti ja pyyhki suklaan Roxasin nenään. Hän sanoi vain: "Noin. Minäkin rakastan sinua", käänsi Roxaksen alleen ja suuteli tätä.
//Olkaatte hyvä: Kyseessä on elämäni toinen ficci jonka olen saanut valmiiksi. Kommentoikaa siis ihmeessä, haluan kuulla mielipiteitänne. Made with love.

*kirousta* OSA 2Torstai 05.02.2009 23:12

Juu, juuri sain melkein Lulun hameen helmaan maalattua ne koristekuviot valmiiksi miktkä sillä on. Pitää vielä tussata ne. Ja sitten hihojen kimppuun! ...mutta laiskottaa. Ei voi mitään! Pakko on pakko!

*kirousta*Keskiviikko 04.02.2009 16:08

Tällä hetkellä istun Messukylän kirjaston tietokoneella, koska pääsin jo yhdeltä ja menen P-Edolle auttamaan vielä kerran sen Sora-asun kanssa.

Voipaperia pitäisi ostaa vielä viimeisenä cossia varten, josta puuttuu ne prkleen koristehelmat, jotka ovat JUURI TIETYNLAISET. Tavallista pitsiä en suostu laittamaan. Se olisi supa-fail. Tosiaan en ole niitä edes aloittanut, koska edelliset kokeilut menivät totaalisesti pieleen.

Kirjoitan tähän listan, mitä asusta vielä puuttuu suoraan muistikirjastani:


SOTASUUNNITELMA nro 2. KESKIVIIKKO.

Tekemättömien lista KAIKKI:

-koristereunukset
-kynsien lakkaaminen VÄHINTÄÄN KAHDESTI
-lettien maalaaminen
-lettejen helmet&maalaaminen
-vyön soljet
-...ja niiden maalaaminen
-...ja liimaaminen
-loput vyöt
-vyöhame
-...ja niiden yhdistäminen
-hameen pyöreä aukko takana
-turkin viimeisteleminen
-Mooglen tikit&tikun maalaaminen
AIKAA 3 PÄIVÄÄ

-OSTA VOIPAPERILoppuun vain totean että perkele.