IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

JammailuaLauantai 24.10.2009 02:46

Latasin tänään koneelle hyvää musiikkia. Édith Piaffia, Ella Fitzgeraldia, Franz Ferdinandia, Sarah Vaughania. Täytyy kyllä sanoa, että Piaf on todella vaikuttava. Liian kaunista, voimakas tunteista, feminististä. Fitzgeraldin Summertime on yksi kaikkien aikojen jazzklassikoista.

Tunnen oloni noloksi edes ajatellessa...Perjantai 23.10.2009 02:19

Nythän on Maikkarilta tulossa "uusi Idols", X Factor. Ja piruvie, kun on aina haluttanut mennä koelauluihin Idolssiinkin, mutta se ajatus on AINA hävettänyt minua. Jännittääkin aina ihan liikaa kun joutuu laulamaan yleisölle, jota ei tunne. Mutta oikeasti, tekisi KERRAN mieli mennä yrittämään. En ole huono laulamaan. En tiedä olenko erityisen erityinen. Silti... Haluan! Haluan! Haluan!

..Perheelle kaikista eniten häpeän esiintyä, muulle maailmalle se on hauskaa ja nautinnollista. Olenko vähän outo? O_o Yksin voisi mennäkin, mutta ennen jatkoonpääsemistä tarttee sellaisen huoltajan allekirjoittaman lapun. Hitto.

Aktiivista toimintaa jälleen blogissaSunnuntai 18.10.2009 17:27

Syy nyt tästä asiasta ilmoittamiseen on eri, kuin vain että Pumpkin Patchissä on jälleen uusi blogimerkintä. Sekin on totta, tänäänkin tulee olemaan uusi.

Olin saanut jonkintasoista vihameiliä jolta kulta lukijoista ja oletan henkilön olevan joku Irc-G käyttäjistä, joka on huomannut blogini profiilini kautta. Tiedoksi, että olen vastannut kommenttiisi toivottavasti tyydyttävällä tavalla. Parempi setviä asiat, kuin kantaa ikuista kaunaa.

http://tree-of-the-dead.blogspot.com/
ZZZZZZZZZZZ Äääk! Hiiri! ZZ Z z AAAAAAAAAAAA. Ei uskalla mennä nukkumaan, kaikki valot päällä!
Aah, Madam Red~ Niihihihi. Siitä tulee mahtavaa cossata. Tuli vain pieni este... Jonka voi ylittää. Menin vahingossa samassa sivussa mainitsemaan äidille, kun näytin kuvaa Madam Redistä Vanhojen tanssit. Äiti pillastui, kun sanoin, etten aio osallistua yksinkertaisesti koska en halua. *STOMP* Äiti pudotti eteeni betonipaalun. "Et saa tehdä tota asua, jos et osallistu Vanhojen tansseihin tuossa asussa." Ääh, on kai pakko sitten osallistua kerran kun pakotetaan. Parempi vetää keikka kunnolla ja hankkia itselleni pari:

SEBASTIAN TAI GRELL NAISTEN HAUSSA TAMPEREEN SEUDULTA! : 'D

Näitä sarjoja eteen päinPerjantai 16.10.2009 16:34

Pandora Hearts
Yakite!! Japan
Love Hina

Olisihan niitä muitakin, mutta ei viitsi katsoa liian montaa sarjaa samaan aikaan.

Jännä pizzaleipäreseptiTorstai 15.10.2009 16:27

Jos tulee mieli pizzaa ja nopeasti, se käy näin tällä jännällä ja helpolla pizzan korvike ohjeella, joka tuli sävellettyä äsken (tämän tapaisia ohjeita on varmasti jo olemassa kauhea kasa):

Tarvitset:

-ketsuppia
-jotain leipää, esim. ruisleipää
-täytteitä, esim. sipulia ja purkkitonnikalaa
-juustoraastetta
-oreganoa, tai pizzamaustetta
-voita (ei pakollinen)

1. Voitele leipä. Laita valitsemasi täytteet, pursota ketsuppia päälle ja levitä tasaiseksi. Ripottele päälle mukavasti juustoraastetta.
2. Laita mikroon noin 1 min 20 s riippuen mikron tehoista.
3. Mausta pizzamausteella tai oreganolla.
4. WNBpizzanne on valmis! :D Hyvää ja taatusti yhtä lihottavaa!

D.Gray-Manin viimeiset jaksot käsilläTorstai 15.10.2009 14:29

Wihii! Ensimmäinen liian pitkä sarja, joka tulee katsottua loppuun... ja jota ei ole minulla vielä spoilattu. Keep me away from being a spoiled-one till the very end.

Hörppien viime vuoden glögiä ja tuijottaen ruutua,

Yours,

Pumpkin

Jack Sparrow potkaistu käyntiinTiistai 13.10.2009 18:01

Äsken tuossa muotoilin muumioituneen kananjalan, joka roikkuu Jackin vyöltä. Täytyy muutaman päivän antaa kuivua ja sitten hioa siihen kulumia ja muutenkin elävöittää pintaa. Sen jälkeen maalaus ja liimaa.


Teen näemmä II-III leffojen välisen version Jackista. Se on hienompi, mutta siinä on myös hitosti enemmän työtä. Työn määrässä ei ole muuten mitään vikaa, mutta pelkään ajan loppuvan silti ennen ensi kesää, vaikka jo nyt aloitankin. Täytyy vain aktiivisesti tehdä hommaa eteenpäin. Madam Redkin pitää tehdä joulun alla suunnilleen valmiiksi... Onneksi siinä ei ole materiaalejen kanssa ongelmia, toisin kuin tässä.