IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Paha ikävä Tampere KupliiseenPerjantai 19.12.2008 22:01

Tuli tänään jossain vaiheessa seikkailtua Kirsikankukkaconin videoihin ja sitä kautta klikkailin itseni Tampere Kuplii -videoihin, joissa itse "sattumalta" olin. Tosi iso ikävääääh.... :'( Tampere Kuplii tule pian takaisin! Se oli ehdottomasti yksi parhaista animu/mango -tapahtumista missä oon ikuna ollut.

Sen lisäksi että oli ikävä itse tapahtumaa, niin sitten tuli katseltua, kuinka TÄYDELLINEN KELI niinä kahtena päivänä oli. Ja mulla on nyt kaamosmasennus. Sekin sai kaipaamaan takaisin...

Tuli niin ikävä, että jopa keksin mitä aion ensi vuonna siellä cossata, nimittäin Kyporgi 009:stä jotain hahmoa, mutta en oikeen osaa päättää niiden kolmen väliltä, jotka mulla on päävaihtoehtoina. Luultavasti päädyn Joeen.

Nyyh. Bubbling Tampere, soon come back! Miss you so much... :'((((

No mercyLauantai 06.09.2008 15:57

Englannin tehtävä, jonka OLETETTIIN olevan jalkapallosta, mutta ei kukaan käskenyt niin siitä tuli fanfictionia. Esitin sitten vielä luokan edessä ja esitin molempia hahmoja.

s. 52 teht. 5Hc

" Write a different dialogue that begins with "Could I have a word?" If you want an added challenge, try to end the dialogue with "You've just seen the last of me." "

Mr. Brown: Could I have a word, Captain?

Captain: Sure, Mr..?

Mr. Brown: See, you don't even remeber my name, do you? It's Edmund Brown!

Captain: So.. Mr. Brown, what is it?

Mr. Brown: I'm sorry to doubt your orders, Captain, but I'm sick and tired of washing days after days the same deck and fixing the sails. If I don't do anything else, I'm gonna get crazy here!

Captain: What do you think you're capable to do then, eh?

Mr. Brown: Anthing else! Anything else, Captain!

Captain: The only free place is under the deck. Cage or job, choose which one you want.

Mr. Brown: That's unfair! I'm outta here!

Captain: And how you think you'll do that? You're not going by swiming, are you? As long my name is Captain Jack Sparrow, you have no mercy.

Mr. Brown: Could you bet for it, Cap'n? You've just seen the last of me *SPLASH*

Captain: I bet I have. Dummie.. Now, where did I put that bottle of rum again..?
- Vanhemmat »