IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Sob TATSunnuntai 31.01.2010 19:34

Njoo, nyt on sitten kasassa sukkauhousureisisukkasysteemit. Vielä on major thingies nämä tehtävänä:

-proppi (PALJON tehtävää)
-peruukki (ei-niin-paljon-tehtävää)
-laukku (PALJON tehtävää)

+maalausta, puhdistamista, tärkkäämistä...............

Hitto. Ja kun sitä Vanhojen tanssiasuakin tarvitsee tehdä TAT
Mainostusta.

Todella on sellainen suunnitteilla. Täältä saat lisää tietoa ryhmästä ja mikä on hahmotilanne: http://forums.aniki.fi/viewtopic.php?f=59&t=10629&p=170115#p170115

Pirates of the Caribbean@Tracon V

Madam, MadamPerjantai 15.01.2010 00:31

Madam Redin kanssa on odotettua vähemmän hommaa. Eilen tein alushameen, tosin en ole siihen vielä hankkinut vanteita ja tänään ihan kohta käyn aluskorsetin kimppuun. Kai olisin päässyt vähemmällä, jos vain olisin ostanut alle korsetin. Mutta haluan tehdä sen itse. Tämä on sitten toinen korsetti koko elämässäni. Siitä kyllä tulee varmasti parempi kuin edellisestä Lulun korsetista (,jonka olisi pitänyt olla korkeampi).

Minulla on muuten tekninen ongelma: Vaikka on ihan selvää, että Madam käyttää korsettia tanssiaisasussaan, missään ei näy nauhoja. Ja niitähän ei sitten näy. Piste.

Huomenna on vapaata, ja koska ei ole rahaa, eikä lisää materiaaleja Madam Rediä varten, painan Fumikaa vain reilusti eteenpäin. Sain muuten Redin peruukin jo, Fumika ei ole vieläkään saapunut. Harmi. Pelottaa, että se ei ehtisikään ajoissa. Madam Redin peruukki on väärän värinen. Sen piti olla ihanan punainen, mutta se on jotenkin... laimea ja jossain valossa näyttää hiukan oranssihtavalta. Kannatan Copictäyttöpullo värjäämistä ehdottomasti.

YoushiTorstai 14.01.2010 22:30

Tein jonkinmoisen tehtävälistan, mitä tänään pitää saada aikaiseksi ja kerrankin olen pitäytynyt aikataulussa. Vielä pitää ehkä vetää yksi maalikerros merkkeihin ja napit ompeloistaa kiinni käsin ja samoin tehdä napin lävet. Tätä ennen vielä muovaan sellaisten jännät napinjatkeet.... Cosplaygaala, täältä tullaan. Vanhat, täältä tullaan? (<-- En ole vieläkään aloittanut ompelemaan Madam Rediä. Noh, onneksi on vielä periaatteessa aikaa, eikä siinä ole mitään erikoisia yksityiskohtia, proppeja tai lisävarusteita sen pahemmin).

Mummilla&TaatallaTorstai 14.01.2010 19:18

&ompelemassa. Tarkkaan ottaen teen kaiken, mikä ei sisällä ompelukoneella ompelemista. Loistojuttu. : DDDDDDD

Jes, kangaskaupassa taas käytyTiistai 12.01.2010 21:37

Tänään teen takin o7 Siitä tulee hyvähyvähyvä! : D Genkiih.

Myääh.Maanantai 11.01.2010 23:20

Kotona ja extremely väsynyt. Pitäisi kai tänään vielä kiinnittää ja tehdä napit. En käynytkään tänään kangaskaupassa vastoin suunnitelmia, koska meillä olikin näytelmäharjoitukset (joista ei ollut minun kannaltani taaskaan mitään hyötyä). Hitto. Ja vielä pitäisi tehdä hommia D:

CossimeikkikokeiluSunnuntai 10.01.2010 21:08


Huomatkaa "anime eye-lid" Joo jotain omaa keksintöä sekin, mutta mielestäni hyvältä näyttää. >:DD

Saisin varmaan Gaala-cossin kovalla huhkimisella kolmessa päivässä valmiiksi, mutta kun täytyy tehdä vielä se vitsin proppikin. Sen jälkeen pääsee vihdoin Vanhojen Tanssi -asuun käsiksi.

Madam Red ei ole kyllä hirmuisen vaikea ja moniosainen. Tietysti täytyy tehdä alus- ja päällyskorsetti, mutta olen selvinnyt siitä aiemminkin, joten en kai kuole siihen. Alushame tuottaa pään vaivaa, vaikka periaatteessa sen ei pitäisi. Äiti koko ajan koittaa sönköttää jotain ideoita cossejen tekemiseen, mutta neuvot ovat surkeita. Parempi tehdä itse omalla tavalla.

Huomenna täytyy ostaa sukkahousut ja tukikangasta... Toivottavasti muistan.

Ai niin, ja tänään tein shoecoverit. Vielä kuminauhat pohjaan ja siinä se. Näyttävät yhtä tylsisltä, kuin hahmollakin.

GaalapaljasteluaTiistai 05.01.2010 20:16

Vanhat ja Gaala niin lähekkäin...Sunnuntai 20.12.2009 21:25

Cosplaygaala on 7.02.09 ja Vanhat 19.02.09. Viikko väliä. Ja näihin tapahtumiin aikaa noin 2kk ja 1vko. Todella hienoa, tosin enemmän, mitä odotin.