IRC-Galleria

Tullikamarin Pakkahuoneella oltiin mussukan kanssa Helloweeniä sekä Stratovariusta katsomassa. Paikka oli aivan tupaten täynnä, keikkahan oli loppuunmyyty jo aikoja sitten, onneksi ostimme lippumme jo pari kuukautta etukäteen.:)
Ja hyvinhän ne molemmat bändit veti alusta loppuun.:)
Biisisetti vaan olisi saanut olla parempi Stratovariuksella, eniten jäin kaipaamaan biisejä Coming Home, Forever ja Destiny.
Black Diamondin ja Eagleheartin bändi sentään soitti.:)
Helloween taas soitti oikeastaan kaikki ne parhaimmat biisinsä ja sen keikasta nautinkin ehkä hivenen enemmän.
Kuultiinpa mm. I Want Out jossa bändi TODELLA mahtavasti laulatti yleisöäkin, kuten myös toiseksi viimeisessä biisissä Future World.
Keikan päätti toisen encoren jälkeen biisi Dr.Stein.

Ihmisruuhkista en kauheasti tykkää, mutta noin mahtavien bändien takia paikalle kyllä kannatti mennä.:)

Ps. ainoa tahra muuten hyvässä illassa oli juomatilojen sangen erikoinen, outo ja näkymätön rajaaminen. Ison salin oikean puolen tiloissa sai juomia nähtävästi viedä kuinka pitkälle tahansa ja vasemmalla ne taas joutui jättämään pois alkuunsa.
Yleensähän juomatiloille tehdään joku tarkasti rajattu ja osoitettu erillinen anniskelualue/tila tai sitten juomia saa viedä joka paikkaan.
Eli varsin erikoinen ratkaisu oli Tullikamarin Pakkahuoneella tehty.
Anniskelualuetta ei oltu mitenkään määritelty ulkoisin merkein.
No, tästä tietämättömänä menin tilaamaan meille juomia ja naisystäväni jäi odottamaan salin vasemmalle puolelle.
Kun palasin juomien kanssa niin järkkärit estivät pääsyn vasemmalle puolelle juomien kanssa. Menin ensiksi oikealle puolelle ja toivoin että naisystäväni huomaisi minut ja saisin jotenkin hänet tajuamaan tilanteen, mutta hän oli ihmispaljouden keskellä. Pöytiä siellä ei ollut ja sain hurjasti taiteillen soitettua hänelle, mutta eihän hän tietenkään musiikilta mitään kuullut.
Tein nopean päätöksen ja join molemmat juomat jotta sain palattua hänen luokseen ja lopun keikkaa olimmekin sitten yhdessä, halaillen ja välillä suudellenkin.:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.