IRC-Galleria

StandUpWar- Tämä on TampereSunnuntai 01.04.2012 00:50

Otsikon nimisessä vapaaottelu-tapahtumassa oltiin kullan kanssa Tampereen Herwoodissa ja kyl nähtiin upeita matseja ja vieläpä ihan läheltä kun meillä ringside-paikat oli.:) Varsinkin Musa Amagov omassaan ja Joni Porkka omassa ottelussaan tekivät vaikutuksen.:) Osa matseista oli vapaaottelun säännöillä ja osa pystyottelun, pystyottelu oli rajun näköinen ottelumuoto, muistutti paljolti ihan thainyrkkeilyä, paitsi että klintsi oli kokonaan kielletty ja nähtiinpä yksi diskauskin toistuvasta klintsistä. Jos thainyrkkeily-taustaa on, niin varmasti on luontevaa siirtyä pystyottelun säännöillä ottelemaan, niin lähellä ne toisiaan ovat. Itselläni menneisyyttä monesta taistelulajista ja kiva oli otteluita katsella.:)

Treenipaidankin ostin salille, sitten kun muutaman viikon päästä taas saan toivoakseni terveenä sitä taas jatkaa. Toivotaan että rintalihas paranee (revähdys) äkkiä, kyl lääkitys on jo selvästi pikkasen auttanut.:) Lääkettä vain ei enää paljon ole, onneksi saan toisenkin erän reseptillä jos eka ei auta tarpeeksi.
Oli niin huippuja matseja, että päätettiin mennä jälleen katsomaan heti jos sellainen tapahtuma lähistöllä järjestetään.:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.