IRC-Galleria

Illuminated

Illuminated

ye iknwo¨

jeojeoPerjantai 10.07.2009 07:38

Vaeltajat – surun siskot ja veljet

Ra kutsuu vaeltajiksi sellaisia entiteettejä, jotka ovat omassa kehityksessään jo kulkeneet alempien ulottuvuuksien kautta ylempiin, mutta päättävät vapaaehtoisesti inkarnoitua kolmanteen ulottuvuuteen auttamaan muita. Ra nimittää vaeltajia myös surun veljiksi ja siskoiksi (brothers and sisters of sorrow).

Ra: ”Kuvittele, jos tahdot, rantojenne hiekkaa. Yhtä lukemattomia ovat hiekanjyvät kuin älyllisen äärettömyyden lähteet. Kun sosiaalinen muistikompleksi on saavuttanut täyden ymmärryksen halustaan, se voi päättää, että sen halu on palvella entiteettejä, jotka pyytävät apua. Nämä entiteetit, joita voit kutsua surun siskoiksi ja veljiksi, liikkuvat tämän surunkutsumuksen suuntaan. He tulevat äärettömän luomisen kaikilta alueilta.

He eivät ole itse suruisia, mutta tulevat auttamaan niitä, jotka ovat surussa. He ovat vaeltajia. Maassa heitä on noin 65 miljoonaa.”

Vaeltajia oli inkarnoituneena Maaplaneetalle 65 miljoonaa siis vuonna 1981. Tällä hetkellä vaeltajien määräksi on arvioitu yli 100 miljoonaa tai yhtä ihmistä jokaista kuuttakymmentä kohden. Suomen kokoisessa maassa tämä tarkoittaisi vaeltajien määrän olevan noin 83 000.

Jokainen korkeammista ulottuvuuksista tuleva sielu joutuu kolmanteen ulottuvuuteen inkarnoituessaan kulkemaan unohduksen verhon läpi. Vaeltajat tulevat neljännestä, viidennestä ja kuudennesta ulottuvuudesta, mutta ovat unohtaneet tyystin alkuperänsä.



Suurin osa vaeltajista on kuitenkin tullut kuudennesta ulottuvuudesta, koska Maahan syntyminen on todellinen haaste ja edellyttää suurta mielenpuhtautta ja rohkeutta. Vaarana on alkuperäisen tehtävän unohtaminen ja karman kerääminen, mikä aiheuttaa tempautumisen mukaan jälleensyntymisen kiertoon. Monet vaeltajista elävät kokonaisia elämiä muistamatta todellista alkuperäänsä.

Suurin osa meidän aikaamme inkarnoituneista vaeltajista kuuluu ryhmäsielu Rahan:

Ra: ”Merkittävä osa kuudennen tihentymän vaeltajista on meidän sosiaalisesta muistikompleksista [Ra]. Toinen suuri osa on niitä, jotka auttoivat Etelä-Amerikassa; toinen osa niitä, jotka auttoivat Atlantiksella. Kaikki ovat kuudetta tihentymää ja kaikki veli- ja siskoryhmiä johtuen yhteisestä tunteesta, että kuten meitä [aikaisemmin] autettiin muotojen avulla, kuten pyramidi, niin mekin voimme auttaa teidän ihmisiänne.” (K5, S45, 79)

Kolmannen ulottuvuuden värähtelytaajuus poikkeaa kuitenkin suuresti korkeammista ulottuvuuksista. Maa-planeetalla värähtelyt ovat lisäksi erittäin epäharmonisia. Tämä aiheuttaa monille puhtaisiin energioihin tottuneille vaeltajille fyysisiä sairauksia.

Kysymys: “Onko vaeltajilla fyysisiä vaivoja tässä kolmannen ulottuvuuden tilanteessa?”
Ra: “Johtuen äärimmäisestä erosta kolmannen tihentymän ja korkeampien tihentymien värähtelyn väärentymien välillä, on heillä yleensä jonkinlainen vamma tai tunne vieraantuneisuudesta, joita ovat esimerkiksi ankarat allergiat.” (K1, S12, 127 – 128)

Elämä Maa-planeetalla on erittäin epäharmonista, joten myös vaeltajat keräävät helposti karmaa ja joutuvat tasapainottamaan sitä sarjalla lisäinkarnaatioita. Vaeltajia yhdistää yleensä suunnaton kaipuu pois ja tunne siitä, että he eivät kuulu tänne. Heidän on vaikea sopeutua joukkoon. Heidän on vaikea käsittää julmuutta ja itsekeskeisyyttä, joten heillä saattaa olla vaikeuksia pärjätä elämässä ja motivoitua jatkuvaan kilpailuun ja kyynärpäätaktiikkaan.

Mutta jos vaeltaja pystyy muistamaan tehtävänsä ja alkuperänsä, on hänellä toisten auttamisen lisäksi ainutlaatuinen mahdollisuus polarisoitua vielä voimakkaammin positiiviseen suuntaan kuin korkeammissa ja harmonisemmissa ulottuvuuksissa.


Ra: ”Vaeltajalla on mahdollisuus suuresti kiihdyttää sen tietoisuuden tihentymää, josta se tulee. Tämä johtuu kolmannen tihentymän elämänkokemusten intensiivisyydestä ja mahdollisuuksista.

Siten positiivisesti polarisoitunut vaeltaja valitsee hyväksyvänsä vaaran, että se unohtaa, mikä se on, palvellakseen muita säteilemällä muiden rakkautta.

Jos unohtaminen läpäistään, katalyytin määrä kolmannessa ulottuvuudessa polarisoi vaeltajan paljon suuremmalla tehokkuudella kuin voisi olettaa korkeammissa ja harmonisemmissa tihentymissä.”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.