IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Sex killsKeskiviikko 16.10.2013 15:44

Jotenkin vituttanut tässä lukea uutisia e-pillereiden aiheuttamista haitoista ja kuolemista. Asiahan ei sinällään ole mulle uusi; olen noita kauhukertomuksia lukenut jo joitakin vuosia. Kuullutkin juttuja. Kohdannut ihmisen joka avoimesti kertoi naisensa kuolleen keuhkoveritulppaan e-pillereiden takia.

Syönyt itsekin niitä kauhunsekaisin tuntein- tarkkaillut kaikkia tuntemuksiani, miettinyt mistä oireesta pitäisi huolestua ja pitäisikö sittenkin lopettaa niiden syönti. Kokenut vittuuntuneisuutta siitä miten juuri naisten pitää alistua e-pillereitä vetämään kun "kortsu on niin ikävä ja kalliitakin..."

Varsinkin kun se seksi ei todellakaan ole mitään ihmeellistä. I'm telling ya, neitsykäiset. Mitään odotettavaa ei ole.

Ymmärrän että e-pillereitä kirjoitetaan myös mm. akneen ja kuukautiskipuja helpottamaan mutta tässä kirjoituksessani kohdistan tämän asian niihin joilla pillerit ovat käytössä vain ehkäisyyn.

Tosin, one could ask miksi ne kortsut on laitettu sellaisiin "paketteihin" ettei niitä saa auki kuin kaksin käsin ja valot päällä. Naisena on jokseenkin kiusallista katsella vierestä sitä sähläystä tai muuten odotella... en lähde sen tarkemmin kuvaamaan mut luulenpa et jokunen tyttö/nainen tietää mistä puhun.

Mutta... ovatko ne e-pillerit turvallisia? Todennäköisesti ovat mutta toisaalta mistäs sitä tietää. Riskinhän siinä kuitenkin ottaa. Ei se siinä kohtaa kun löytää itsensä sairaalasta varmaan kauheesti lohduta ajatella miten harvinainen oma tapauksensa on.

Vituttaa myös se miten jotkut miehet pitää jonain itsestäänselvyytenä sitä että "kaikki naiset syö pillereitä". Eli se "syöthän sä pillereitä?"-kysymys oikeastaan tarkoittaa:

"Sä varmaan syöt pillereitä kun kaikkihan naiset niitä syö ja jos et syö niin katon sua silleen pahasti että mitä vittua, laitatko mut tosiaan hakemaan jotain kortsuja saatana! Ole sitten ilman!"

Helppohan se on kun itse ei tarvitse kärsiä pillereiden seurauksista. Naisenhan se aborttikin on läpikäytävä, yksin.

Mieshän voi aina sanoa kuinka "söisi itse niitä e-pillereitä jos vaan voisi.." kun on aivan satavarmaa ettei miehille tulla ikinä kehittämään mitään pillereitä- miehet nimittäin nousisivat helvetinmoiseen vastarintaan pillereiden aiheuttamista haitoista ja pakkohan ne olisi ottaa tosissaan.

Naisen osa on "kärsiä hiljaa itsekseen".

Mies ja nainen ei vaan voi olla näissä ehkäisyasioissa tasa-arvoisia, ei sitten mitenkään.

Paitsi sitten tietysti kun "käy vahinko" kääntyy asiat päälaelleen. Nainen saa päättää mitä tekee- pitääkö lapsen vai ei.

Mutta olipa miehellä ainakin kortsutonta seksiä. Kaipa se lohduttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.