IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

WarlordMaanantai 08.09.2008 13:24

http://www.youtube.com/watch?v=XGxBizeiL3s

Toivon että tämä video herättää ihmiset ajattelemaan niin monella tapaa kun se on tarkoitettukin. Toivon että ihmiset tajuavat kuinka paljon me olemme vieraantuneet luonnosta. Meidän elimistömme ei ole rakennettu meidän nykyiseen elämäntapaan. Joudumme lenkkeilemään ettemme rapistu, koska kehomme on luotu liikkumaan. Joudumme ottamaan vitamiineja ja hivenaineita, koska ruokamme on köyhää. Kärsimme allergioista, syövästä ym. sairauksista koska teollinen ruoka myrkyttää meidät. Kärsimme masennuksesta koska luonnon ääni on kadonnut sisältämme.

Toivon että äidit ja isät heräävät katsomaan lapsensa kasvamista ja tajuavat korjata tämän ongelman lastensa kohdalla. Toivon että ihmiset heräävät ohjaamaan sukupolvemme takaisin kohti polkua jolta eksyttiin, ja jota meidät on luotu kulkemaan. En tarkoita että pitäisi mennä takaisin kivikaudelle, mutta olisi aika lakata tappamasta itseämme myrkkyihin ja muunlaiseen kehon laiminlyöntiin. Meidän ruumiimme ei ole tehty tällaista elämää varten, eikä se kestä sitä. Meidät on tehty elämään luonnosta, ja luonnossa. Nyt olemme ajaneet itsemme betonihäkkeihin ja elämme huonommin kun tuotantoeläimet. Yhdyn siis sotaan meidän tuhon tietä vastaan. Vapauttakaamme itsemme betonihäkeistä takaisin luontoon.

Tämä pätkä on suoraan minun lapsuuden ajatusmaailmasta. Olen aivan kun tuo poika (paitsi että äitini oli kanssani samalla linjalla) Äitini kanssa kasvatettiin ruokaa maasta se mitä piha antoi periksi (kasvimaat ja marjapehkot). Päivisin oltiin saksanpaimenkoirani kanssa metsässä tarkastamassa reviiriämme, ja tutkimassa luonnon menoa. Silloin tällöin metsästettiin yhdessä koirani kanssa. Ah... ne oli aikoja ne.

R.I.P. Saksanpaimenkoirani Bella <3

P.S. Koiranruoka on oikeasti ravintorikkaampaa kun se mitä me syömme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.