IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

The Art of deception.Maanantai 03.08.2009 17:30

Ai että... tässä taas yksi esimerkki siitä kuinka uskovia ihmisiä sumuttaa sellaiset henkilöt, joihin nämä uskovat luottavat. Pitäisi naulata seinään tuollaiset huijarit.

http://www.youtube.com/watch?v=mwL7adlDNcw

Tuossa videossa pitäisi olla siis olla todisteita että on fyysisesti mahdotonta että dinosauruksista on tullut lintuja. Mutta koko videossa ei puhuta siitä. Siinä puhutaan että matelijan keuhkoista ei voi tulla lintujen keukoja.

"It is impossible for dinosaurs or reptiles to become birds".

Matelija, ja dinosaurus on aivan kaksi eri asiaa. Matelijalla on kolmikammioinen sydän, dinosauruksilla ja linnuilla nelikammioinen. Matelijalla on luuydin, dinosauruksilla ja linnuilla on ontot luut. Matelija on vaihtolämpöinen, höyhenelliset dinosaurukset ja linnut tasalämpöisiä.
Katsoja pidetään siinä uskossa että dinosauruksilla on matelijan keuhkot. Videossa verrataan käärmeen ja kalkkunan keuhkoja.

Missään vaiheessa ei mainittu, ettei dinosauruksilla ollut matelijan keuhkoja. Niillä oli jo silloin ilmapussihengitys, eli lintujen kanssa samanlainen hengitysjärjestelmä.

http://www.nsf.gov/news/mmg/media/images/dino_bird_h.jpg
http://scienceblogs.com/pharyngula/2006/08/dinosaur_lungs.php
http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0003303

Koko videon ajan katsojalle vihjataan että matelijoilla ja dinosauruksilla on samanlaiset keuhkot (suora valhe), ja verrataan niitä lintujen hengitykseen. Miten tuollainen (käsittääkseni KRISTILLINEN) ohjelma voi valehdella ihmisille noin suoraan? Eikö väärä todistus ole synti?

Dinosauruksesta linnuksi on todella todella lyhyt matka, sillä ne ovat lähes identtisiä. Laitan nyt vielä tähän perään sen yhtäläisyyslistan. Kayin#blogcomments

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.