IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

OnnittelutMaanantai 18.01.2010 09:44

Onnittelut uudelle Miss Suomelle Viivi Pumpaselle.
Oma suosikki voitti eikä minun tarvinnut edes äänestää.
No olihan se aika selvä peli.


Mutta nyt sitten... Pieni avautuminen perään koko Miss Suomi paskasta.

Hirveästi on tullut paskaa Viivin niskaan jo ensimmäisenä päivänä. Liian lyhyt, ei edustava, mamun tyttö jne...

Mistä on kyse Miss Suomi kisassa? Käsittääkseni siitä millainen suomalainen nainen on suomalaisten ihanne. Suomalaisen ihanne on kuitenkin aivan erilainen kun muualla maailmassa elävien. Jos nämä kisat olisi pidetty italiassa, nykyinen toinen perintöprinsessa (Susanna Turja) olisi voittanut välittömästi (Vasemmalla: http://static.iltalehti.fi/missit/juttumissikolmikko1JOB_mm.jpg). By the way... on ruotsalainen geeniperimältään (oliko ylläri?).

Jos haluamme valita naisen joka menestyy Miss Universun-kisoissa niin valitan, ei onnistu meidän geeniperimällä.

Miss Universum:
http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_Universe#By_Country_Tally
http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_Universe#By_Number_of_Wins

Huomaatteko trendin? Venezuelaa ja Peurto Ricoa aika paljon, ja nekin amerkikkalaiset jotka väliin on eksyneet on tummia: http://en.wikipedia.org/wiki/Brook_Mahealani_Lee Pari skandinaavia, ja nekin platinablondeja. Mistä tämä johtuu? Siitä että tuomaristossa on edustajia kaikista kolkista, ja maapallolla on enemmän tummaa ihoa kun vaaleaa. Siten myös tummaa suosivaa naismakua on enemmän. Me ollaan vähemmistö.

Sitten siihen mamu-hommaan. Kyseisellä missillä on tumma mies. Joten? Miten tämä vaikuttaa hänen ulkonäköönsä tai olemukseensa? Ei mitenkään. Nämä saatanan huonolla itsetunnolla varustetut suomalaiset juntit ottaa itseensä heti kun suomalaisen naisen miesmaku suosii vähän tummempaa (once you go black you dont go back you know...). Säälittävää.

Tässä valittiin suomalainen nainen suomalaiseen makuun, ja voin suomalaisena miehenä sanoa että paras voitti. Jos on valittamista, niin aina voi muuttaa maasta. Jos nyt siis niin tosissaan pitää ottaa joku niinkin triviaali ja merkityksetön asia kun Miss Suomi.

Missihistoriassamme on nyt kaksi naista joista voin olla ylpeä: Satu Tuomisto ja Viivi Pumpanen.

Peace & out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.