IRC-Galleria

Elämä naisena on aika paljon kiinni siitä millaiset muodot on perintönä saanut ja tietysti siitä miten niistä pitää huolta. Tietysti jos olet hyvä tyyppi saat sillä kudottua umpeen kaikki aukot mitä miesten nimeämät "puutteet" vievät sinulta, mutta silloin suurin osa miehistä ei koskaan opi ajattelemaan sinua naisena vaan lähinnä "hyvänä jätkänä". Tuon arvonimen saadessaan saa olla ylpeä ja tiedostaa paikkansa yhteisössä, mutta entäs se naiseus sitten? Laumalla miehiä ei juuri tee mitään ,jos kukaan ei huomaa sinun olevan nainen. Tunteita tulee ystävyys suhteissa varsinkin naistenpuolelta liian usein ja ne yleensä romuttavat tälläisen sukupuolettoman suhteen. Olen siitä hyvi pahoillani. Kun olin nuorempi,enkä kovin naisellinen, lähes kaikki rakkaimmat ystväni olivat poikia. Myöhemmin he ovat sitten karsiutuneet pois yksi kerrallaan kukin mistäkin syystä. Suurin karkaus taisi kuitenkin olla ekan kunnon ihastumiseni aikoihin....hih....onhan se selvää ,että ei yksikään hetero mies pysty kuuntelemaan tuntikausia selitystä siitä kuinka ihana joku toinen on. Eli oikeastaan jonkun sortin omistus vietti ja mustasukkaisuus?

Oma seksuaalinen kehitykseni alkoi ennen kun se alkoi näkyä ulospäin ja siksi rintojen myötä ilmestyneet uudet rajoitukset vanhemmilta tuntuivat niin epäoikeuden mukaisilta. Olin kai aina luullut ,että vanhetessa tulee vapautta,mutta toisin siinä käy. Tietysti isät alkavat suojella tyttäriensä neitsyksiä,pojat kyllä saavat mennä. Oikeastaan suurimmat epätasaarvo kysymykset ovat tässä. Ne tuskin tulevat muuttumaankaan. Kun tytöt ovat kuitenkin aina suuremmassa vaarassa tulla hyväks käytetyiks jne kuin pojat.

Naisen keho ja mieli ovat hyvin pitkälti yhtä. Tästä lausahduksesta tuskin katolialaisen kirkon ajattelijat pitäisivät,mutta totta se on. Esimerkiksi: Nainen harrastaa suojaamatonta seksiä ja viikkojen jälkeen alkaa pää miettiä raskauden mahdollisuutta. Mitä keho tekee? No tulee vale raskaaksi. Kuukautiset jäävät pois, tulee aamupahoinvointia jne. Ihme klipsejä. Tuntuu lähes mahdottomalta ajatukselta,mutta näinhän se on?

Sitten miesten kannalta ajateltuna. Maailmaa pyörittää oikeastaan raha ja seksi. Suurin osa siitä seksistä pyörii naisen vartalon ympärillä. Mitä se sitten todellisuudessa on? Naisten kauniit muodot ovat loppuenlopuksi vain rasva kudosta kauniisti sijoiteltuna. Ajatus pehmeydestä ja sileästä ihosta on kiihottava , mutta miksi? Eikö se alitajuisesti liity nimenomaan äitiyteen? Miehet jotka eivät edes välttämättä halua lapsia rakastuvat silti leveä lanteisiin naisiin joilla siis on edellytykset kantaa ja synnyttää lapsia?
Oikeastaan siitä tietää pojan aikuistuvan, kun poikamaisen vartalon omaavat tytöt eivät enää kiinnostakkaan. Kyse on siis vietistä.

Lähes kaikki mieliteot pystyy selittämään järkevästi ,mutta en vieläkään ymmärr miesten mieltumystä ruskettuneeseen ihoon? Sehän on epäterveellistä? vaikka nykyyhteiskunnassa se onkin terveyden merkki, että on väriä iholla. Kaikki ruskettuminen on kuitenkin palamista. Itse en enää aio viettää yhtäkään tuntia kärvistellen auringossa rusketuksen takia. voiteilla pääsee yössä saman tulokseen kuin viikolla auringossa ja terveys riski on olematon verrattua säteilyn aiheuttamiin haittoihin.

Terve rusketus siin ainoastaan median aivopesua.

Siinä ei ole mitään tervettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.