IRC-Galleria

Päivitys elämäänSunnuntai 11.07.2010 15:16

En sitten olekkaan kirjoittanut, kun olen kirjoittanut kirjaani...edistyy hitaasti ja tuskaisesti, mutta edistyy kuitenkin.

Asuu nykyjään Helsingissä. Täällä on kaikki ja ei mitään. Hyvän lähikaupan etsintäänkin tuhrautui useampi viikko. Vakio baarista ei voi puhuakkaan, kun ei ole oikein kenen kanssa mennä tai Lassihan lähtee, mutta ei juo eikä tanssi niin sama, kun olisi yksin liikenteessä.

Ja vaikka Joensuussa tuntui, ettei sieläkään ole enää ketään, kun kaikki on lähteneet, niin kyllä täällä tuntuu enemmän, sillä täällä on tuttuja ja jopa ystäviä, mutta kaikki tuntuvat olevan niin kiireisiä aina, että loppuenlopuksi olen enemmän yksin.
Tästä talosta saisi varmasti helposti ystäviä, kun hengailisi tuolla yhteisissä tiloissa. Tässä asuu paljon vaihto-opiskelijoita, joilla on vielä vähemmän kavereita täällä kuin minulla ja muutenkin - helppo ympäristö tutustua, mutta jotenkin en ole jaksanut. Ainoastaan Japanilainen tyttö Maya on tullut tutuksi, mutta hänkin lähti kesäksi kotiin. Tavallaan sitä tahtoo olla tuntematon, joskus niin on helpompaa. Varsinkin työviikon aikana en voisi kuvitellakkaan, että töiden jälkeen olisi pakko sosioloida naapureiden kanssa niitä tervehdyksiä ja muita kohteliaisuuksia enempää.

Sain opiskelupaikan Kouvolasta. Minusta tulee sisustusarkkitehti ja kalustesuunnittelija. Nyt joutuu vaan miettimään uudestaan, että hakeeko ensi vuonna edes sinne arkkitehtuuriin, kun lakiuudistuksen myötä aloitetun koulun keskeyttäminen vaikuttaa eläkkeeseen, että rahallisesti fiksumpaa käydä tämä kokonaisuudessaan ja katsoa sitten, jos vielä tahtoo laajentaa. Olisihan se tietysti hyvä yhdistelmä, suorastaan Alvar Aalto, kun olisi osaaminen rakennuksissa sisustuksessa ja kalustuksessa. Katsoo miten elämä vie.
Eilen minun oli tarkoitus ajaa Kouvolaan katsomaan asuntoa, mutta vatsatauti iski aamulla, enkä voinut lähteä minnekkään. Aion siis ostaa asunnon sieltä, sillä vuokrat ovat huikeita asuntojen hintoihin nähden eli otan sen sijoituksena. Pistän vuokralle sitten kun en enää itse tarvitse ja opiskeluthan kestää 4 vuotta, että melken ehdin maksaakkin sen kokonaan ja siinä on aikaa remontoida sitä samalla pikku hiljaa. Mut mul on arpominen menossa yksiö keskustassa vai kaksio vähän kauempaa hinta kun on aika sama silloin..ja muutenkin saa pohtii kaikki aika tarkkaan, kun se on kuitenkin paljon rahaa. Saahan sen myytyä, jos mistään ei tulekkaan mitään, että ei mistään lopullisesta ratkaisusta ole kyse.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.