IRC-Galleria

The Evolution of Desire 1Sunnuntai 11.07.2010 22:19

Siis Harvardin tutkimus ihmisten pariutumisesta, tässä tähän astisia huomioita.

Suomalaiset naiset olivat tutkimuksen vaativimman naiset.
Rakkaus oli kaikkien maiden naisten tärkein osa parin valintaa, mutta 59% Venäläisistä naisista voisi mennä naimisiin, jos kosija täyttäisi kaikki muut vaatimukset. Tämä vertailun vuoksi, sillä Suomalaisista vaan 9% olisi valmis tähän.
Älykkyys oli listan toinen ominaisuus lähes kaikissa maissa, vaikka ns. eritasolla olevat liitot eivät kestä kuin 30% tapauksista yli 3vuotta (köh min ja Janne)
Kolmantena Kiltteys (Kindness) ja tämäkin ominaisuus, jota vaaditaan samassa määrin molemmilta osapuolilta liiton onnistumiseen. Tutkiuksissa huomattiin sen kulkevan myös yhdessä älyn kanssa sillä älykkäät ihmiset ottavat toisten tunteet huomioon nopeammin ja omaavat siis myös tunneälyä. Kindnessilla tarkoitettiin myös, että puoliso on ymmärtäväinen eikä käytä sanallista tai fyysistä väkivaltaa.
Nämä kolme siis kuta kuinkin universaaleja, erijärjestyksessä, mutta ei koskaan ulkona top 3.
Suomessa eniten valinnan varaa on miehillä, jotka ovat keskimääräistä pidempiä, omaavat hyvän sosiaalisen aseman ja ovat taloudellisesti vakaita. Kunnianhimo olikin siis yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Toimivissa suhteissa ikäero oli keskimäärin 3,5 vuotta ja aina niin päin, että mies oli vanhempi osapuoli. Toisaalta alle 30 vuotiailla miehillä oli vaikeuksia löytää kumppania huonon taloudellisen tilanteen takia - poikkeuksena perijät, joilla saattoi olla itseään vanhempia naisia ja pysyviä suhteita jo 14vuotiaana.
Suomalainen nainen etsii miestä, joka tienaa 150% enemmän kuin tämä itse ja sietää miestä, joka tienaa vähintään 49% siitä mitä itse. Ja missä tahansa asemassa niin pihimies ei menestynyt naismarkkinoilla missään maassa. =DD
Naiset joilla on useita veljiä valitsevat useinmiten isompia ja agressiivisempi miehiä kuin muut naiset keskimäärin =DD (sitä odotellessa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.