IRC-Galleria

Teho-maanantaiMaanantai 15.11.2010 13:13

harkitsen tässä vakavasti ajan tappamista blogia kirjoittamalla!

Sanon aina, että vaan tylsillä ihmisillä on tylsää, mut kyllä nyt vähän on olo, että jos simmut sulkis niin nukkus taas koko päivän.

Aamulla heräsin jo puol seittemän aikoja ja painuin suihkuun. Harvinasita aamusin, kun saa nukkua huomattavasti pidempään jos ei käy! (Huom tukan kuivattelu) Noo ja sitten siinä keittelin aamuruurot ja kiviäkin kiinnostaa....mut se mihin pyrin tällä on se, että sain tänä aamuna hoidettua asioita, jotka ovat odottaneet hoitamistaan jo...noh erinäisiä aikoja. Nyt on sitten siisti keittiö ja puhtaat lakanat, kun menen kotiin.
Painelin siis kouluun luennolle jo ennen yhdeksää, ainoastaan todetakseni, että aamun tunnit on peruttu LCCE koulutusten takia....Noo tässä sitä onkin sit arvottu et mitä tääl teen, kun kotiin ei uskalla mennä, kun tiedän, et jos alan nukkua niin en sit kyl enää palaja tänään ja menee taas viikko pipariksi.
Tavoite tälle viikolle: ei lintsausta!

Viime viikon kun tosiaan vietin etsien motivaatiota sängyn pohjalta! Siellä se sitten kuitenkin taisi olla, kun sain sitten itseäni niskasta ja lähdettyä Helsinkiin viikonlopuksi. Oli kyllä kannattava reissu. Näin Satua ja Suvia, mikä on hyvin harvinaista, siis tarkoitan, et nään useampaa kuin yhtä kaveria. Aiheutti se tietyn määrän kaiken maailman tapaamisten perumista, mutta oli kyllä sen arvoistakin. Ai niin! ja löysin saappaat! Tosin melko ysärit mut ompahan kuitenkin!

Illalla oltiin Suvin ja Suvin työkaverin Katariinan kanssa Tilvolissa Rähinän jonkun artistin levyn julkkari keikalla. Oli kyllä syvältä! Tosin illan sinkku oli ihan osuva=D "Ei Dokaa, ei voi mokaa..."
jos jo osasitte päätellä, niin selvin päin olimme liikenteessä. Lähdettiinkin ihan ajoisssa, joskus vartin yli kolme ehkä? Heitin tytöt koteihinsa ja lähdin tutustumaan ihmiseen, joka todellakin osoittautui sen arvoiseksi!
Nukuinpa, sitten ehkä 3 tuntia.... mutta sunnuntai oli todella rento ja nautin, joka hetkesta. Osittain voisin selittää motivaatio piikkiäkin käydyillä keskusteluilla, jotenkin tuli olo, että haluaa hoitaa arjen siihen kuntoon, että uusille ja vanhoille harrastuksillekkin jäisi aikaa.

Uusi tuttavuus myös kertoi saattaneensa oman koulunsa loppuun laskemalla hinnan jokaiselle viikolle mitä sielä viettää. Käyttänyt motivaationa siis rahaa. Sanoin kyllä, että minulla ei toimi, kun en ole niin sen perään....tai olen mutta siis, en minä sen voimalla saa itseäni motivoitua. Ehkä joku erilainen ala, mutta luovuus? ei, se ei vaan tule sieltä sillä tavoin! Vaikka siihenhän meitä koulutetaan - suunnittelemaan rahasta. Alitajuisesti idea jäi kuitenkin kummittelemaan? Ehkä se kuitenkin motivoi...

Tämänkin ajan olisisn tietysti voinut käyttää esim sen viinilaatikko telineen suunnitteluun, mutta empäs muistanutkaan, mikä oli moodlen koodi sille....tai olisin voinut piirtää esitystekniikan harjoituksia, mutta empäs ottanut sellasia välineitä mukaan tänään...

Kohta syömään ja sitten muovia....

Ehkä tämä elämä tästä vielä=)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.