IRC-Galleria

Päivä korsetissaMaanantai 20.02.2006 18:06

Mä kiinnyin kyllä todella nopeasti. Launantaina saamani vyötärö korsetti on ollut päälä päivän enkä luovu tästä enää koskaan!

Hih....Olisikohan minulla jotain asiallistakin?

Murrosikä:

Mikä se on?
En ymmärrä miksi sellainen on nimetty omaksi iäkseen tai ainakin se miten iso osa vanhemmista sen käsittää on pahasta. Ennen sitä ei ollut olemassa. Toisin sanoen oli kovempi kuri. Nykyisin tavallaan annetaan lupa riehumiselle ja hölmöilylle tietyssä iässä hormoonien vaikutuksesta pääkoppaan tiedettäessä enemmän. Kyse on kuitenkin ihan samasta tilanteesta, kun Uhmaiässä 3 vuotiaana.

Tuntemani nimeltä mainitsematon äiti ihminen joskus.
" Ei meillä voi pitää verhoja tai tavaroita matalalla, kun sillä meidän pienellä on uhmaikä niin se ei tottele mitään "

Tässä vaiheessa tekisi mieli kysyä, että missä meni vikaan?
Ei meidän perheessä ole koskaan tarvinnut rajoittaa normaalia elämää lasten takia, koska on ollut selkeät rajat aina. Jotkun sanoisivat tähän, että meidänpä on niin itsepäinen. Voisin siihen vastata, että pitää olla kovapäisempi.

Tietysti murrosikä ja sen tuomat identiteetin käsittelyt ja mietteet itsestä ja muusta ottavat toisilla kovemmille kuin toisilla, mutta olisi hyvä, jos silloin olisi vanhemmat joiden kanssa puida näitä asioita. Eikä toisinpäin niin kuin useissa perheissä. Totta kai oman paikan etsiminen maailmassa vaatii tilaa, mutta se, että voisi luottaa omaan vereensä eikä tarvitsisi hakea apua ulkopuolelta auttaisi varmasti monia itsensä käsittämisessä.

Kyse on pitkälti kyllä myös itsestä. Ennen kun räjähtää pikku asiasta voi miettä onko se tarpeellista vai ainoastaan energian hukkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.