IRC-Galleria

Kuvien muokkaus..Lauantai 04.03.2006 03:57

Nyt kun pitkästä aikaa oli aikaa kunnolla opettelinpa käyttämään sitä kallista kuvan muokkaus ohjelmaa, joka tuossa joskus tuli hankittua. Toimintoja riittää kyllä vieläkin vaikka muille jakaa,mutta eiköhän kaikki tarpeellinen ole hallussa.

Siinä huonoja koneelle kertyneitä kuviaharjoitus materiaalina käyttessäni ja hyvien kopioita tulin ajattelleeksi sitä, mitä kaikkea niillä voi tehdä? Miehellekkin saa helposti muokattua D kupin rinnat töröttävillä nänneillä, niin mikä estää kaikkia tekemästä tätä?

Itse olen sortunut lähinnä ihon tasoitteluun ja hiusten lisäilyyn, mutta harjoitellessa ajattelin ,että kuinkahan moni tätä tekee? Itse ole sinut omien kannujeni kanssa ja tuntisinitseni huijariksi jos paisuttelisin tai muotoilisin niitä pyöreämmiksi.

Sitä paitsi arvostan rintojen koon ja muodon kirjavuutta. Loppuen lopuksi persoonalliset rinnat ovat hyvästä (sanokaa toki jos on eri kokemuksia). Miehille menee rinnat kun rinnat ja se ,että ne poikkeavat pornoleffassa nähdyistä on paremminkin hyvä kuin huono juttu.

Älkää ihmiset korjailko itsestänne mitään stratekisia piirteitä pois.Minä pyydän=)

Monimuotoisuus ja tunnistettavuus on kaunista=)

Hyvä yötä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.